Фан Клуб: Јувентус

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Само нека крева цена таму да извајме некој динар барем од то телето.
Убаво ќе биде ако извадиме нешто од овој, да вратиме барем една десетина од вложеното во него.

Инаку еден другар ми кажа дека Валенсија се интересирала за Џовинко па Јуве сакал тоа да го искористи за ангажман на Мата. Дали сте прочитале вакво нешто?

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Убаво ќе биде ако извадиме нешто од овој, да вратиме барем една десетина од вложеното во него.

Инаку еден другар ми кажа дека Валенсија се интересирала за Џовинко па Јуве сакал тоа да го искористи за ангажман на Мата. Дали сте прочитале вакво нешто?
за валенсиа дека се интересира за џиовинко да а за мата не

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968

Имаше таква шпекулација линк.Али тешко дека ќе сака Мата да премине во клуб кој ќе игра во ЛЕ,макар бил тоа и Јувентус.Да игравме во ЛШ ќе беше друго вака....тешко

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Имаше таква шпекулација линк.Али тешко дека ќе сака Мата да премине во клуб кој ќе игра во ЛЕ,макар бил тоа и Јувентус.Да игравме во ЛШ ќе беше друго вака....тешко
Јас сепак имам надеж за такво нешто.Еден Роналдињо кога можеше да премине во Милан токму во сезоната кога играа ЛЕ, зошто истото да не го направи Мата.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Јас сепак имам надеж за такво нешто.Еден Роналдињо кога можеше да премине во Милан токму во сезоната кога играа ЛЕ, зошто истото да не го направи Мата.
ако добро ме памти помнејњето и роналдо феноменот бесе истата се зона во милан ама не сум сигурен

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
ако добро ме памти помнејњето и роналдо феноменот бесе истата се зона во милан ама не сум сигурен
И јас мислам дека баше така. Како и да е, факт е дека тоа ќе не забави и нема да бидеме во можност да составиме некој опасно јак тим ама мислам дека 1-2 звучни имиња би можеле да привлечеме (на стара слава). Тоа би било доволно да се бориме наредната сезона за третото место (нели го изгубија четвртото од Германија) а со тоа и за излез во ЛШ. Ова е премалку за моите а верувам и за апетитите на секој искрен навивач на Јувентус ама што да се прави, таква е суровата реалност.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Амаури си гази :pos::pos::pos:

Kе видиме што ке направиме следнава година не сум голем оптимист.Секоја година викаме следната ке газиме и никако да направиме нешто се полоши сме. :nerv:

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
На трибините вчера викале навивачите го сакаме моџи назад...го сакам и јас моџи назад потребен ни е многу.Тие што веруваат во невиноста на јувентус во 2005-6 тогаш треба да веруваат и дека моџи не е крив...нека се врати

3000то мислење во јувентус фан клуб кајгана....тука почнав тука и ке завршам на кајгана...ама далеку е крајот
ни треба испаан човек кој нема да жале пари за појачувања .

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Амаури си гази :pos::pos::pos:

Kе видиме што ке направиме следнава година не сум голем оптимист.Секоја година викаме следната ке газиме и никако да направиме нешто се полоши сме. :nerv:
Уште 100пати да проба нема да успеј да го повтори онај првиот гол.

Kajgana Shop

На врв Bottom