Хакет Мен
Juventus Till I Die
- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.227
- Поени од реакции
- 3.414
На позајмица е, најавуваше дека ќе се врати спремен од Парма xDОвој амаури не ви е шитнат така ?
Под итно враќајте го идната сезона.
На позајмица е, најавуваше дека ќе се врати спремен од Парма xDОвој амаури не ви е шитнат така ?
Под итно враќајте го идната сезона.
Никад да не се вратиНа позајмица е, најавуваше дека ќе се врати спремен од Парма xD
Не ебе у здрав мозок бе. Онака ни го закачува у ребра и ни се смее под брк!Амаури
Само нека крева цена таму да извајме некој динар барем од то телето.Не ебе у здрав мозок бе. Онака ни го закачува у ребра и ни се смее под брк!
Убаво ќе биде ако извадиме нешто од овој, да вратиме барем една десетина од вложеното во него.Само нека крева цена таму да извајме некој динар барем од то телето.
за валенсиа дека се интересира за џиовинко да а за мата неУбаво ќе биде ако извадиме нешто од овој, да вратиме барем една десетина од вложеното во него.
Инаку еден другар ми кажа дека Валенсија се интересирала за Џовинко па Јуве сакал тоа да го искористи за ангажман на Мата. Дали сте прочитале вакво нешто?
Имаше таква шпекулација линк.Али тешко дека ќе сака Мата да премине во клуб кој ќе игра во ЛЕ,макар бил тоа и Јувентус.Да игравме во ЛШ ќе беше друго вака....тешкоУбаво ќе биде ако извадиме нешто од овој, да вратиме барем една десетина од вложеното во него.
Инаку еден другар ми кажа дека Валенсија се интересирала за Џовинко па Јуве сакал тоа да го искористи за ангажман на Мата. Дали сте прочитале вакво нешто?
Јас сепак имам надеж за такво нешто.Еден Роналдињо кога можеше да премине во Милан токму во сезоната кога играа ЛЕ, зошто истото да не го направи Мата.Имаше таква шпекулација линк.Али тешко дека ќе сака Мата да премине во клуб кој ќе игра во ЛЕ,макар бил тоа и Јувентус.Да игравме во ЛШ ќе беше друго вака....тешко
ако добро ме памти помнејњето и роналдо феноменот бесе истата се зона во милан ама не сум сигуренЈас сепак имам надеж за такво нешто.Еден Роналдињо кога можеше да премине во Милан токму во сезоната кога играа ЛЕ, зошто истото да не го направи Мата.
И јас мислам дека баше така. Како и да е, факт е дека тоа ќе не забави и нема да бидеме во можност да составиме некој опасно јак тим ама мислам дека 1-2 звучни имиња би можеле да привлечеме (на стара слава). Тоа би било доволно да се бориме наредната сезона за третото место (нели го изгубија четвртото од Германија) а со тоа и за излез во ЛШ. Ова е премалку за моите а верувам и за апетитите на секој искрен навивач на Јувентус ама што да се прави, таква е суровата реалност.ако добро ме памти помнејњето и роналдо феноменот бесе истата се зона во милан ама не сум сигурен
ни треба испаан човек кој нема да жале пари за појачувања .На трибините вчера викале навивачите го сакаме моџи назад...го сакам и јас моџи назад потребен ни е многу.Тие што веруваат во невиноста на јувентус во 2005-6 тогаш треба да веруваат и дека моџи не е крив...нека се врати
3000то мислење во јувентус фан клуб кајгана....тука почнав тука и ке завршам на кајгана...ама далеку е крајот
Уште 100пати да проба нема да успеј да го повтори онај првиот гол.Амаури си гази
Kе видиме што ке направиме следнава година не сум голем оптимист.Секоја година викаме следната ке газиме и никако да направиме нешто се полоши сме. :nerv: