Фан Клуб: Јувентус

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Браво за Пит-булот,сосема заслужено си ја доби 50-тава ѕвезда

Иначе нема шанси да извадиме попуст кај Де Лаурентис за Кваљарела.Уште од минатата недела имаше информација дека Марота пробал да извади некој попуст,али бил експресно одбиен линк

Марота има потпишано договор и цената останува фиксна.

Инаку купувањето на Кваља е меч со две острици,никој не знае во каква форма ќе се врати.

Али според мене треба да имаме доверба во Кваљарела и да се откупи на лето по секоја цена,доволно покажа што знае во првиот дел од сезоната и не за џабе ни е сеуште најдобар стрелец во тимот.Со Матри заедно мислам дека би биле добар пар во нападот на Јувентус другата година :)
Abe da bi bile opasna kombinacija ali ipak povreden 5-6 meseci oj go znae posle kako ke se vrati spored mene da ne ideme na rizik tie 13 mil da dademe use neso i nekoj drug da zememe nekoj siguren. Nejkam loso da me svatite deka ne go sakam Kva Kva ali za dobroto na Juve se raboti :)

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Abe da bi bile opasna kombinacija ali ipak povreden 5-6 meseci oj go znae posle kako ke se vrati spored mene da ne ideme na rizik tie 13 mil da dademe use neso i nekoj drug da zememe nekoj siguren. Nejkam loso da me svatite deka ne go sakam Kva Kva ali za dobroto na Juve se raboti :)
Пак ќе кажам меч со две острици е купувањето на Кваљарела.Постои ризик да не се врати во старата форма,али треба правилно да се процени ситуацијата.
Еве и Буфон имаше долга пауза,па полека си се враќа во форма.Аквилани имаше сериозна повреда која го мачеше уште во Рома,па сега игра како препороден.

Мислам дека треба да му се даде доверба.Млад е Кваљарела,ова беше негова сезона,али повредата го спречи.Ќе има сигурно голема желба и мотиви да се врати на терените.
Глупо би било да испуштиме ваков играч,кој има квалитет да стане еден од најдобрите италијански напаѓачи.Башка за 13 милиони колку што треба да дадеме за Кваљарела,не знам колку би можеле да купиме некој друг квалитетен напаѓач.

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
за да одиме ЛШ треба 3 место или 4 ? како одат сега работите оти не ги пратам многу тие коефициентите
италија 3 е или 4 ?

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
3те дирек.
4та позиција ќе игра квалификации.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Ќе биде грешка ако не се купи Кваљарела,Аквилани,Матри и Соренсен! За пепе не сум да се купи бидејќи пепе некако ми игра топло ладно каде една утакмица ќе е изигра топ а две никаде го немат, за траоре исто така секоја втора е поврден и не вреди да се купит треба да се бара асален лев бек исто и десен бек, Келини како лев бек е привремено решение на келини местото му е стопер! Едно добро лево крило да се купит и еден врвен напаѓач кој ќе дава по 20=25 гола по сезона! Мое мислење е дека Сисоко (не, е више во онаа стара препотзнатлива форма) треба да оди на продажба и добра замена за него да се најде, за Мартинез глупо беше што се фрлиа 12 милони за таков просечен играч и не е играч за во Јуве видовме колку покажа, односно не покажа ништо. Јакинта и Амаури убавезно пордавање тоа тие истрошена рабо кој само штета ти прави! Тони може да биде резерва.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Да, тоа се реши лани во финалето. Интер фактички ја опраи работата.
Уште годинава сме пред Германска од другата година германска ќе има 4 места а италијанска 3 места!

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
^^
Јакинта, Амаури, Траоре аут.

Пепе? Зошто пример да го дадеме ? Пепе е одлична замена за кој било фудбларе, ако треба бек, Пепе е тука, ако треба крило Пепе е тука, ако треба напаѓач Пепе е тука. Може да игра на секакви позиции така да, не би го продал би го зачувал како солидна замена.

Инаку има нешто за Мело и Матри што се жалеа ?

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Не викам дека пепе е Универзалка и може да одговори на сите позици али според мене пепе не е јуве материјал и така да без потреба би биле фрлени пари, пак ќе останам на ставот дека Пепе ќе изигра една добра утакмица другата никаде го нема !

F

FuckYouAll

Гостин
^^

Пепе? Зошто пример да го дадеме ? Пепе е одлична замена за кој било фудбларе, ако треба бек, Пепе е тука, ако треба крило Пепе е тука, ако треба напаѓач Пепе е тука. Може да игра на секакви позиции така да, не би го продал би го зачувал како солидна замена.

Да додадам дека е многу скромен, благодарен и не се будни ако не игра прва постава.

Zaccheroni: Ovako treba i protiv malih timova
Legrottaglie: Sretan sam radi pobjede Juventusa

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
^^

За Мело не знам,а на Матри ништо не му е,и ќе може да игра против Лече во недела :)

Kajgana Shop

На врв Bottom