Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Подобри вести од сабајле не можеше да имат:)

Revolucija u Juventusu

Добра статија која држи место доколку се обезбедат парите и луѓево што се спомнуваат навистина би било револуција за клубов и повторно би се вратиле на старите шампионски патеки

По кој пат го читаме ова а резултати нема и дај не читајте вакви сајтови и ја можам и било кој да го напише ова а нема врска.

O my lord:cuc:

Просветлиме и кажи ми какви сајтови да читам.....

O my lord:cuc:

Просветлиме и кажи ми какви сајтови да читам.....
Какви сакаш читај јуве балкан далеку ке стигнеш гледам од тие револуции што напраивме на трансвер пазаров зимово со сто имиња што не поврзуваа

Какви сакаш читај јуве балкан далеку ке стигнеш гледам од тие револуции што напраивме на трансвер пазаров зимово со сто имиња што не поврзуваа

Сумњиво ми е нешто околу тие 150 милиона.Ако веќе ги даваат тогаш мора одма да ги дават да се почне да се троши зашто ако не влеземе во лига на шампиони кој ке дојде летоска кај нас?И милијарда да дадат никој не ти иде за лига европа

Сумњиво ми е нешто околу тие 150 милиона.Ако веќе ги даваат тогаш мора одма да ги дават да се почне да се троши зашто ако не влеземе во лига на шампиони кој ке дојде летоска кај нас?И милијарда да дадат никој не ти иде за лига европа
Се мачиме Матри да го донесеме пак на позајмица пласман лш многу тешко само видија табелата колку конкуренти имаме.Без игра без идеја со Дел Нери ако продолжат вака а се надевам нема тешко да се пласираме утре со Удинезе се ќе се види ќе стане јасна сликата дали имаат намера да се подобрат на играчки план или не !

Еве дел од изјавата на Марота : http://www.tuttosport.com/calcio/serie_a/juventus/2011/01/29-106525/Marotta:+%C2%ABDel+Neri+merita+fiducia.+Pazzini%3F+Costava+troppo%C2%BB

--- надополнето ---

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=40180 Ништо од позајмициата на Амаури во Џенова типов не сакал никаде да оди од јувентус сакал да го обработи договоров ц ц ц....

Сака парите да ги земи-_-
Море надгробна плоча да му прават со тие пари.Никад аир да не види од нив.Неможе на поштен начин да ги заработи па си користи вака и се пуни со пари.Да имаше малце гордост и донстоинство ке си отидеше

Моментално е пресконференцијата во која нашите тројца мускетари (Ањели,Марота и Дел Нери) ќе ги кажат плановите за засилувања и за моменталната состојба итн итн, Ако некој гледа нека пише некаква вест:(

Сега според новиве шпекулации и Дел Нери ке си иде у пм.Џабе старо-новата формација, никаква револуција никакви подобрувања не видовме.Бев меѓу оние кои беа за да си отиде Диего ама има ли некој да ми каже колку пари потрошивме за трансфериве годинва што ги имаме?Ме интересира каков состав ке имавме ако не менувавме во 4-4-2 и каков состав ке имавме сега само со они играчи кои навистина покажаа дека треба да играт во јуве до сега..Ако може толкава плата да зима и да дреме Амаури барем Диего ке дадеше некоја асистенција за кваљарела...

Кваљарела
Џовинко......... Диего........ Красич​
Маркизио Мело

_____ Келини Бонучи _____

БУФОН

Пари ке дадевме само за Кваљарела и тоа колку за позајмица само што беа потребни и за бонучи и Красич.Е сега, колку пари ке ни останеа од тоа што потрошивме и кои 2 играчи можевме да ги донесеме за тие пари за бековските позиции?Баш ме интресира...

Од најавуваната пресконференција не слушнавме ништо ново од управата на јувентус, а за тоа денес што излезе како шпекулација дека липи би можел да се врати во јувентус заедно со спалети и канаваро, претседателот на Јувентус Андеа Ањели изјави дека тоа било само фанатазија на некој од новинарите за подетално од пресконференцијата http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=40178

ТУКА можите да гласате за 50-тата ѕвезда што ќе се наоѓа околу новиот стадион на Јувентус.

По кој пат го читаме ова а резултати нема и дај не читајте вакви сајтови и ја можам и било кој да го напише ова а нема врска.

brat odi vidi ima pres konferencija i posle citaj na tie tvjte sajtoj ubaj so dobivas informacii

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom