Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Да напоменам:
-Диего го купи НЕКОЈ,играчот минатите години имаше голем напредок во играта и НЕКОЈ неслучајно во него гледаше нов лидер во тимот
-во минатиот клуб беше неприкосновен лидер(се очекуваше од него да се искачи скалило за да истото го пвтори во новата средина-барем според мене играчот ја заслужи довербата)
-минатата сезона Јувентус(новата средина) беше во општ хаос,место каде ни поединците кои се докажаа оваа година,прашање е дали би се снашле во минатата(Мело е класичен пример)
-Диего го даваше својот максимум на секој натпревар минатата сезона,годинава сигурен сум дека би бил поефикасен од двоецот Јакинта-Амаури кои заедно вредат околу 20 милиони евра на пазарот а речиси немаат улога во новиот Јувентус кој досега кажува солидни партии-не сум сигурен зошто се инсистираше да се продаде кога овој Јувентус е очаен за добар напаѓач(Диего можеше да се адаптира како втор напаѓач,кога веќе овие двајца не ги исполнуваат нормите за еден високорангиран тим)
-Диего за разлика од играчи како Гросо и Салихамиџич кои земаат огромни плати-се откажа од овој тим и замина кога виде дека не е планиран за во иднина

мое кратко видување

^ Кој Диего?
Да нее тој Диего ,што го бркаат од Волфсбург ,назад во Бразил? .....давал максимум,хаха,многу јак максимум,нема што,2-3 гола и 5-6 асистенции....златен играч сме испуштиле,срамота...

hahhahahha toj diego so pregovarase tajno ????? so wolf daj be ne me smejte !

--- надополнето ---

^ Кој Диего?
Да нее тој Диего ,што го бркаат од Волфсбург ,назад во Бразил? .....давал максимум,хаха,многу јак максимум,нема што,2-3 гола и 5-6 асистенции....златен играч сме испуштиле,срамота...
e ajde de ! nekoj ljuge nemozam da gi razberam ccc

Од толку шпекулации поврзани со ЈУВЕ човек глава да го заболи. Од сите кој се поврзуваат со Јуве во овој рок единствено Пацини може да промени нешто, останатите се просек играчи и не гледам зошто би фрлале пари за џабе. Читам сме го барале Бритос :uvo:, нам ни треба солиден десен бек (треба и лев али тешко во овој преоден рок) и по можност добар напаѓач (доколку се има пари), не гледам со што Бритос би ја подобрил играта, кога почнавме да покажуваме интерес за играчи од тип на Бритос и Дембеле, не оди на добро работата, очигледно е дека се нема баш многу пари во моментов :toe:

--- надополнето ---

Напраив едно интересно кратко клипче,првпат праам клип само што ја проучив основата што како се праи

Јако :wink:

Za Juventus ako sakate da citate nesto odma tuka :

FORUM , VecchniaSignora

Tuttosport , Tuttojuve , Tuttomercatoweb , Gazeeta , Calciomoercato , i dr.

hahahhahah znam brate znam ama nego na kockar ... dobro mozi da se naluti sea so ke pisam ali mozi ne razbira italianski ili google translate ne mu rabota kako so treba ...
p.s bez navreda kockar :)

Ма какво читање само Скајспорт24 меркато јуве после први :tv:

Goal.com Poll: Who Is 2010-11 Player Of The Season So Far?

Samir Nasri (Arsenal) 6.35% Shinji Kagawa (Borussia Dortmund) 1.9% Milos Krasic (Juventus) 26.56% Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 17.78% Manuel Neuer (Schalke) 0.63% Mats Hummels (Borussia Dortmund) 0.53% Nemanja Vidic (Manchester United) 3.07% Thiago Silva (Milan) 3.17% Andres Iniesta (Barcelona) 0.95% Nuri Sahin (Borussia Dortmund) 1.16% Gareth Bale (Tottenham Hotspur) 4.87% Hernanes (Lazio) 0.85% Lionel Messi (Barcelona) 32.17%

втор најбољи играч за 2010-2011 после Меси:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom