Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто го ставија тоа скапано правило по слаба лига има со тоа врска им нема

Баш фер правило е тоа бидејќи ако го немаше правилото ќе можеа што сакаат да прват поголемите клубови ....

Баш фер правило е тоа бидејќи ако го немаше правилото ќе можеа што сакаат да прват поголемите клубови ....
Затоа лацио,наполи,палермо ќе ни сметаат на табела и неможеме да земеме некој играчи што ги сакаме малку е со 1

Затоа лацио,наполи,палермо ќе ни сметаат на табела и неможеме да земеме некој играчи што ги сакаме малку е со 1
колку само глупости истреска со ова тенку....
мислиш цел свет се врти околу јувентус

7:46 имам ваков дрес ист од недвед, многу фино изгледа ...

клипов е топ само делот од последниот натпревар кој го гледам ми е многу тужен ... и најидиотската работа е дека сега амаури ја носи 11ката :kesa:

ахххххххх :(((((((((((((((((((((((((( мн трогателно клипче секој ден повеке и повеке ми фалат неговите продори не дека красо не наликува на него но уште мн продори и голови треба да направи и постгни да го стгини гранде павел

--- надополнето ---

Незнам колку добар би бил Џилардино во ЈУВЕ но со оглед на тоа какви напаѓачи имаме во моментов (со исклучок на Кваља) не би ми сметало доколку дојде. Можда ќе почне да дава голови, како што на Касано му тргна во Самп да се надеваме дека и на Џила ќе му тргне во ЈУВЕ (секако доколку би дошол). Имаме добри крила, негова задача е само да ги искористува оние 100% шанси кој ги ствара Красич и ништо повеќе :wink: Мое мислење е дека најверојатно тој ќе не појача во јануари, сите сакаме играчи од типот на Џеко, Бензема али шта је ту је.

Џилардино ја доби својата шанса во голем клуб,во Милан.Според мене не се снајде најдобро,односо покажа многу помалку од тоа што се очекување од него.Како вчера го памтам голот што го даде уште кога играше во Парма во последното коло,а веќе беше договорен со Милан.Од едно 12-13 метри со ножички го погоди горниот агол.И сите очекуваа Џила да растури во Милан,но некако не се снајде.Мое мислење едека нема да се снајде ни во Јуве.Подобра опција би бил Пацини,ако може на позајмица.А за Бензема сакам да дојде,но за тоа да се случи Мурињо треба сега во Јануари да купи двајца напаѓачи,така да само оценете колкави ни се шансите за ангажирање на Бензема. :smir:

Доколку Јуве сака да биде тим од светска класа треба да почне да купува и играчи кој се исто така светска класа.

Дел Нери даде изјава за ситуацијата со Џиџи Буфон:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]You can’t say anything about great champions without the risk of being misunderstood.[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] People wanted to create controversy by suggesting I didn’t consider Buffon to be the best. I am not so crazy. Buffon has taught Coaches how to train goalkeepers for the past 10 years.[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] How could I doubt his status? I respect the condition of someone coming from a serious operation and the only doubts I will raise when he returns to training are about his fitness.[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]As for the idea of selling Buffon, that’s just idiotic. He is a treasure for this club and we believe in him[/FONT]
„Не можеш да изјавиш нешто за големите шампиони без ризикот да бидеш погрешно разбран. Луѓето сакаат да креираат контроверзи со тврдењата дека јас не го сметам Буфон како најдобар. Јас не сум толку луд. Буфон им беше учител на тренерите како да ги тренираат голманите во изминатите 10 години. Како можам јас да се сомневам во неговиот статус? Јас ја почитувам состојбата на некој кој се враќа од сериозна операција и единствено нешто во кое би се посомневал е кога ќе се врати на тренинг би бил неговиот фитнес. А за идеата да се продаде Буфон тоа е само ИДИОТСКО нешто. Тој е богатство за овој клуб и ние веруваме во него“ линк

Дел Нери даде изјава за ситуацијата со Џиџи Буфон:

„Не можеш да изјавиш нешто за големите шампиони без ризикот да бидеш погрешно разбран. Луѓето сакаат да креираат контроверзи со тврдењата дека јас не го сметам Буфон како најдобар. Јас не сум толку луд. Буфон им беше учител на тренерите како да ги тренираат голманите во изминатите 10 години. Како можам јас да се сомневам во неговиот статус? Јас ја почитувам состојбата на некој кој се враќа од сериозна операција и единствено нешто во кое би се посомневал е кога ќе се врати на тренинг би бил неговиот фитнес. А за идеата да се продаде Буфон тоа е само ИДИОТСКО нешто. Тој е богатство за овој клуб и ние веруваме во него“ линк

:cuc:

Според мене господинот Моџи е мртов со кој памет бе кажува дека Красич би бил резерва во неговиот тим ај со напрај далавери со јуве и уште јајш гомна за овај јуве сеа што е појак од твојот единсвено напагачите се послаба карика ама играчите од средниот ред и централната дефанзива се мн појкаи од роки и камора .!. еден ваков да пушиш секоја вечер ебати сојот да ти го ебам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom