Зимава ке биди интересно да се види шо планира Марота да донеси

--- надополнето ---
Juve, ag.Buffon: "Ne mogu se sjetiti ide daleko"
Photo © Thomas Sabino / TuttoLegaPro.com
Silvano Martina , odvjetnik i bivši vratar klase '53, govorio je danas poslijepodne tijekom prijenosa Mojito futbol klub emitira na Radio Mana Mana (freq. 89.300). Martin je govorio o nekim od njegovih klijenata, a svoj trenutak talijanskog nogometa. Ovdje je ono što se čini Tuttomercatoweb: Buffon? "Gigi je upravo oporavio od vrlo ozbiljne ozljede te će se pridružiti grupi 28. prosinca. Kako mislite da ja mogu otići nakon što je iz nogometa odigrao svih ovaj tip vremena? vijesti izvlači kreten koji se budi u jutro i ne znam što napisati. spor s Delneri? To je stara stvar, a to je bio samo neki objašnjenje, to je sve. To je nikada dobar povrat na trivijalnim temama kao što je ovaj ".
Zatim, borave na temu golmani, Martin je izrazio zadovoljstvo s debi Daniele Padelli u Bariju-Rim: "To je veliki vratar, koji na žalost je pronašao svoj put na iznimno Gillet Padelli je ozbiljan igrač, dobar dječak. sa velikim kvalitetama. Drago mi je da su imali priliku pokazati svoju vrijednost, iako više nije mlada (24 godina, NDR) ".
O Palermo, Martina također ima miraz i Massimo Maccarone , jedno od imena ledene vruće (jer ponestati novca) zimi na tržištu: Prerano je govoriti o tome. "Ako Zamparini je napravio određene izjave, to je dobro držati ovu liniju: nije drugačije reći. Također vas, jer ovog ljeta platio znatan lik za to. Maccarone može svatko želi posuditi besplatno, ali to je samo staviti nešto na ploču, ako oni to žele. "
Sveukupno, Martin nije vidio veliki kretanja na tržištu: mislim da ne će biti velika metak. "sam pročitao da je Inter mogao biti ojačana s žaba i Sanchez iza prednje strane, ali samo će se neke prilagodbe, kao i za drugima. Inter, prema različitim radija i televizije, vidim da ne svatko sa Benitez, doista. Nitko ne podržava njegovu tezu da nerazzurri igrača, mnogi thirtysomething, svibanj osjećati određene zadovoljstvo nakon pobjede toliko. i to u ovim uvjetima, u kratko, godinu dana postoji svibanj isto tako biti siromašni. svi su spremni za usporedbu s Mourinha Benitez, ali malo razmislite da portugalski trener, kao i dobra, ona je također sretan. Nemojmo zaboraviti da je prošle godine Inter osvojio prvenstvo za više oduzetih u Rimu, koja je po vlastitim zaslugama. "
Govoreći o prvenstava, Martin naglašava obnavlja ravnotežu serije: "To je drugačiji od ostalih liga godina. Ove godine je više uravnotežen Roma, Lazio, Juventus i Milan su sve napravili napredak ili zbog njihove kupnje ili na utakmicu. "
--- надополнето ---
Juve to bolster defence Juventus are keeping tabs on Parma's Cristian Zaccardo and Chievo's Thomas Manfredini with a view to bolstering the club's defence.
The Old Lady's general manager Beppe Marotta has intimated that he will open the chequebook in January if an opportunity presents itself.
It's no secret that Juventus could do to increase their options at the full-back position where the squad is particularly thin.
Il Corriere dello Sport understands Zaccardo and Manfredini are two names that feature high on Marotta's shortlist partly because of their versatility.
For instance, Zaccardo can play at right-back and Manfredini at left-back. Both can also be deployed in central defence.