Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
У пизду материна . :@:@:@::@AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Многу сум нафуран.

Мамицата у пичка на овој Пелисиер и Дел Нери што става 8 у одбрана!

Абе како можеше последни минути гол да примиме да ти *бам и среќа и све.Не требаше толку дефанзивно во последни минути ги вади тие што знаат време да задржат а го става легротање што само може да избие топка напред.Епа џабе ке ја избие кога нема кој да ја прифати напред...

ne e vazno sto ne pobedivme vazno e sto mu se doblizivme na milan na 5 boda ,nema da se zalam ke bide podobro .

--- надополнето ---

Абе како можеше последни минути гол да примиме да ти *бам и среќа и све.Не требаше толку дефанзивно во последни минути ги вади тие што знаат време да задржат а го става легротање што само може да избие топка напред.Епа џабе ке ја избие кога нема кој да ја прифати напред...
toa e do razbiranjeto ako site 6 dusi zastanaa nemase da vleze topkata tie koj znae kade bea .

Откако Дел Нери ги извади Кваљарела и Красич знаев дека ќе го јадеме на крајот :nerv:
Сакаше да се брани и ете му, така му требаше.За друг пат памет у глава какви измени и што таткита прави.
Јакинта на стрелање одма !!!

Тоа е тоа, прошла земавме у 94та сега ни ја зимаат...

Не знам каде беше логиката позади вадењето на Кваљарела, а оставањето на Јакинта во игра!?

Е сега нас ни се случи Лацио,овој Пелисиер во последно време на крајот ни ја е*а мамицата.Да умре тоа куче жабарско.Не казнија за пропуштените шанси.Красич промаши празен гол ама сепак беше од мртов агол и од тешка позиција во трк успеа да шутира,ама тоа магарето Јакинта како може сам пред гол да шутира во голманот.:nerv::nerv:

И сега 4то место у пм.Ке се доближевме 3 бода до прво место а сега ке се сликаме...златна шанса

ne e vazno sto ne pobedivme vazno e sto mu se doblizivme na milan na 5 boda ,nema da se zalam ke bide podobro .

Вака ако се доближуваме можеме уште од сега да им ја честитаме титулата на Миланезите. Ејјјјјј, бод ни вади најпосраната екипа што може да постои, па што останува за екипите по 2-3 класи подобри од овие третолигаши!

Марота да реагира во Јануари не ја бива вака ама и тренеров да му се објаснат некој работи дека не треба да се брани со Киево неги води нив да го ебам

У пи*куматерина..... немавме среќа :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom