Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ехххх баш сакав да победиме, имавме шанса ама невидов некоја голема желба за победа кај играчите.
Сисоко ме изненади, беше многу смирен и сигурен и направи многу малце грешки при пасовите, ми фалат тие негови клизачи, посебно оние од зади ко ќе им ја земаше топката на сите.:)
Григера играше многу добро, исто и Траоре беше добар има добар центаршут.
Џанети сега засега процентуално е подобар од Јакинта и од Амаури, нека му даде шанса против Киево.

Мене ме интересира какво мислење имате за Бонапарти ? И колку години имат да ми кажите.:icon_lol:

П.С Недела на Телма ќе го давет Јуве.:vozbud:

Е фак, десет пати една порака ја пишам и ништо накрај, зато сеа накратко.:icon_lol:
Сисоко добар, Григера и Траоре добри.
Џанети процентуално подобар од Амаури и Јакинта.
Шо мислите за Бонапарти ? И колку години имат ? :)

Од прееска пишам нешто ама не ојт работата, не ги покажвит кај мене.
Можит го упропастив цел фан клуб со мојте постови ама аку имат надлежни ќе средат.:pos:

Новиот стадион на Јувентус официјално ќе биде пуштен во употреба на 21 Август 2011 година, на првото коло од Сериа А.линк

Според Тутоспорт, Јуве против Киево ќе настапи со:

Storari

Sorensen--Bonucci--Chiellini--Grosso

Krasic--Marchisio--Aquilani--Pepe

Iaquinta--Quagliarella

така ами како.....е сега Робен има голем проблем со повредите,многу повеќе се лечи отколку што игра,изгледа неговите колена скроз попуштија од дриблинзите и спринтовите,но кога е на теренот секогаш го дава максимумот и носи резултат
вака другар повредите не зависат од него туку од килерите кој играат против него секој може да заработи повреда или не е така ?

Аквилани денеска го напуштил тренингот поради мало истегнување на мускулот,а најверојатно ќе биде подготвен за натпреварот со Киево.Првичните тестови кои му биле извршени на Аквилани денеска покажале дека нема повреда,но поради претпазливост,во текот на утрешниот ден ќе бидат извршени детални медицински тестови на кои ќе се утврди дали Аквилани ќе игра или ќе паузира еден натпревар. Исто така, неизвесен е и настапот на Клаудио Маркизио кој денеска тренирал одвоено од тимот. линк

Toa би била најдобра опција. Јуве ќе има цела полусезона да ги оцени квалитетите на Бензема, и на крајот од сезоната ако Бензема го заслужи тоа, ќе биде откупен неговиот договор од Реал Мадрид.Истовремено, Јуве нема да се изразува на непотребни трошоци за напаѓач,а Бензема е одлична замена за неговиот сонародник Давид Трезеге,а Французите во Јувентус имаат блескава традиција (Платини,Дешамп,Трезеге,Турам,Зидан итн).

Toa би била најдобра опција. Јуве ќе има цела полусезона да ги оцени квалитетите на Бензема, и на крајот од сезоната ако Бензема го заслужи тоа, ќе биде откупен неговиот договор од Реал Мадрид.Истовремено, Јуве нема да се изразува на непотребни трошоци за напаѓач,а Бензема е одлична замена за неговиот сонародник Давид Трезеге,а Французите во Јувентус имаат блескава традиција (Платини,Дешамп,Трезеге,Турам,Зидан итн).

во право си кико:D

Дефинитивно ни треба напаѓач во Јануарскиов преоден рок.Моментално најдобра опција за нападот ни е Бензема,ако дојде на позајмица како што планира Марота би било уште подобро.Иако не знам колку е овој трансфер е изводлив,зошто колку што знам Игуаин им се повреди,па останаа Реал само со Бензема во нападот,али Мурињо сигурно ќе купува напаѓач во Јануари,а и копилево Игуаин ќе се врати,па така да може Марота да не израдува со Бензема,како Божиќен поклон.:vozbud:

Кога сме веќе кај напаѓачите,еве го голот на Трезеге против Малага од последново коло

Роден голгетер е нема што,не се учи ова на тренинг.Како само ни фали оваа година во нападот:(

Голов го видов уште во Неделата само забораив да го ставам тука. Едноставно на некои луѓе давањето гол им е во ДНК. Ај да не трошам само зборови за џабе за Трез, све е кажано. Само некои инат што ми водат за него( си се знаат кои се :) ) нека гледаат и нека се чудат. :toe:

Само вие сонувајте како ќе го добиете Бенз Дајмонд Бој:tv:

--- надополнето ---

Голов го видов уште во Неделата само забораив да го ставам тука. Едноставно на некои луѓе давањето гол им е во ДНК. Ај да не трошам само зборови за џабе за Трез, све е кажано. Само некои инат што ми водат за него( си се знаат кои се :) ) нека гледаат и нека се чудат. :toe:

Кире_Интер:pos2::pos2:

Па Кире_Интер, Вамос-реал, Снајдер, Мики Црногорац.......:pos2::pos2:

Мики Црногорац кај го најде него бе:pos2: Добро Интерашите серат знам ама мене не ме мешај тука не сум јас во Калчо туку Примера(нема црта меѓу вамос реал):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom