Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Најнови денешни шпекулации:

Момо на продажба во Јануари. Заинтересирани: Џенова, Астон Вила, Шалке, Зенит и Фенербахче.
Трампа Одо - Гросо
Трампа Џила - Амаури
Поли како замена ако си замине Момо.
Манингер можно е да биде продаден.

...

1.Па ако продолжи Момо да игра како што игра,сигурно е дека ќе биде продаден.
2.Според Ди Марицио од Sky Sport 24,Гросо ги убедил челниците на Јуве да не го продаваат. линк
3.На Јуве му треба класа напаѓач. Џила не е ништо подобар од Амаури.

А со здрав Буфон и Сторари, Манингер веројатно ќе добива многу мала шанса за настап, а се работи за голман кој би бил стандарден голман на повеќето тимови во Сериа А.

1.Па ако продолжи Момо да игра како што игра,сигурно е дека ќе биде продаден.
2.Според Ди Марицио од Sky Sport 24,Гросо ги убедил челниците на Јуве да не го продаваат. линк
3.На Јуве му треба класа напаѓач. Џила не е ништо подобар од Амаури.

А со здрав Буфон и Сторари, Манингер веројатно ќе добива многу мала шанса за настап, а се работи за голман кој би бил стандарден голман на повеќето тимови во Сериа А.
Би го дал Амаури за Џила у секој момент. Иако Џила не е напаѓач од сведска класа, со сигурност гарантирам дека ќе даде над 12 гола во вторава полусезона (секако, доколку дојде, што не верувам).

1. Ако го продадеме Момо, и кажи ми ти кој ке биде замена ? Момо беше меѓу најдобрите играчи на Јувентус минтата сезона од кога се повреди се изгуби, и сега е на клупа како резервен играч, мислам дека не треба продажба на Момо, бидејки потоа ке немаме резерва. Јас сум за да не го продадеме Момо, односно може и ваков услов да го продадеме ама да ни стигне достојна замена.
2. Гросо е боље од Одо, гарант.
3. Џабе што ке го трапаме ама не верувам, чисто нема врска Џила е исти ко Амаури, добро кажа ти Кико, не ме бендисува ни малце повеќе Џила, исти кур.

За Манингер, по враќањето на Џиџи, се надевам дека ке замине во клуб каде што ке биде првотимец, искусен голман е.

1. Ако го продадеме Момо, и кажи ми ти кој ке биде замена ? Момо беше меѓу најдобрите играчи на Јувентус минтата сезона од кога се повреди се изгуби, и сега е на клупа како резервен играч, мислам дека не треба продажба на Момо, бидејки потоа ке немаме резерва. Јас сум за да не го продадеме Момо, односно може и ваков услов да го продадеме ама да ни стигне достојна замена.
3. Џабе што ке го трапаме ама не верувам, чисто нема врска Џила е исти ко Амаури, добро кажа ти Кико, не ме бендисува ни малце повеќе Џила, исти кур.

За Манингер, по враќањето на Џиџи, се надевам дека ке замине во клуб каде што ке биде првотимец, искусен голман е.
1. Па ете, како што кажав погоре, се шпекулира Поли, кој ијако не игра на позицијата на Момо, ќе биде алтернатива за Аквилани. Детето е ѕверотина, ако си ги гледал Сампдорија ќе знаеш. Деструктивец го имаме Мело (кој е и технички поспремен од Момо), а и Маркисио би можел да игра на таа позиција доколку е потребно.
2. Се сложувам.
3. Џила > Амаури, ако дојде за една полусезона ќе се уверите, ама чисто сумњам дека ќе го пуштат Фиорентина.

1. Го имам гледано како не(Поли), ама не верувам дека ке ни го пуштат на нас, ние може би ке го дадиме Момо, (што нејкам) но ке мора да бараме замена.

3. Се согласувам дека нема да го пуштат Џила, бидејки нема којзнае колку напаѓачи и Фиорентина. Али подобро да не го пуштат, барем јас така мислам.

Океј ке биде да продадеме ама да најдеме соодветна замена односно подобра од ова што го даваме, ке видиме.

Со Лацио во Сабота или Недела играме ?

Момо оваа сезона е еден он најслабите поединци кај Јувентус и јас сум за да се продаде.
Иначе за трампата Џила -Амаури во секое време би прифатил .. мислам дека Џила е подобар и повеќе време минува на терен, отколку нашето дрво кое секоја недела се повредува =D

1. Јас уште летото викав дека треба да биде продаен стакленко премногу е склон на повреди освен оваа сезона каде што е дрвно неможи едно до две додавања да напри ајт таму да се продај
2. Никако подобро Камилери него одо да игра на негово место го сакам ѕиглер мислам дека игра бек
3. ххххх нема шанса ова е чиста шпекулација подобро пацо да го зејме него овај

“The match against Lazio isn't a derby, no,I play for Juve and now my derby is against Torino".
"Мечот против Лацио не е дерби,јас сега играм за Јувентус и моето дерби е она против Торино" линк.

Браво за Аквилани,се повеќе го почитувам како играч,се гледа дека го засакал клубов,и Марота мора да го купи на лето.

Најнови денешни шпекулации:

Момо на продажба во Јануари. Заинтересирани: Џенова, Астон Вила, Шалке, Зенит и Фенербахче.
Трампа Одо - Гросо
Трампа Џила - Амаури
Поли како замена ако си замине Момо.
Манингер можно е да биде продаден.

...
1.Сисоко може да си оди само ако поли дојде како замена за него
2.Џилардињо е подобар од амаури и ке се снајде ама сакам да го видам Бензема во јануари во јувентус
3.Гросо сакам да си оди ама за Одо нема шанси.Ако дојде друг ОК ама за одо Не..
4.Кај слушнав дека сторари изјавил ако неа игра доволно во јуве ке си замине?Ако сака резерва за супермен ОК ама ако не фалачаопријатно...а ми се свиѓа многу и би сакал да остане

1.Сисоко може да си оди само ако поли дојде како замена за него
2.Џилардињо е подобар од амаури и ке се снајде ама сакам да го видам Бензема во јануари во јувентус
3.Гросо сакам да си оди ама за Одо нема шанси.Ако дојде друг ОК ама за одо Не..
4.Кај слушнав дека сторари изјавил ако неа игра доволно во јуве ке си замине?Ако сака резерва за супермен ОК ама ако не фалачаопријатно...а ми се свиѓа многу и би сакал да остане
Немој вакви испади молим те :pos: И нему и на сите им е јасно кој е прв голман на Јувентус без разлика на се :)

Немој вакви испади молим те :pos: И нему и на сите им е јасно кој е прв голман на Јувентус без разлика на се :)

Го пишуваше ова некаде на интернет дека било негова изјава.Мислам дека има право човекот.Си ги цени своите квалитети.Дошол во јуве како замена и сакал да го искористи отсуството на Буфон а можеби и видел шанса некоја тука поради шпекулациите дека буфон ке си оди од јуве.Сваќа сега дека тоа е голема измислица и најверојатно ке си бара чаре.

Бензема повторно не ја доби довербата од Мурињо на натпреварот со Валенсија, нападот на Реал Мадрит го предводеше ДиМариа и Роналдо, Бензема не успеа да му се наметни на Мурињо по отсуството на Игуаин, така да според www.4-4-2. com Бензема бил во посета на Торино.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom