- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
Изгледа ќе гледаме вечер на стримови :S
мене ми казаја ке ја давале на б92 кој ја има нека гледа јас мислам ја неам неа .. па на стрим
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа ќе гледаме вечер на стримови :S
Ма нека одат у ........... тие од Канал 5 :nerv:
Не ми се верува дека Сити- Лех ќе ја даваат...:uvo:
Абе каков сити нели Наполи ќе ја даваа?Во врска со Демикелис шпекулацииве кој сакате повеќе Демикелис или Но 33?Cити - Лех ?
Во македонски спорт денес прочитав дека Атлетико Мадрид ке го даваат !!!
Иначе супер што Б92 ќе врши пренос ја фаќам таа на кабловска :salut:
најдобро ке биде јуве да земи некој македонец па да видиме дал нема да го дваат како шо прават со *****
Абе каков сити нели Наполи ќе ја даваа?Во врска со Демикелис шпекулацииве кој сакате повеќе Демикелис или Но 33?
Ок ја имам кај да гледам него неам против да се дава на канал 5.Сити има 2ца навијачи во државава а Јуве има огромен број и не овозможуваат да го гледаат Јуве,глуп им е изборот како и секогаш освен ако мора да го даваат Јуве ко со ситиЗбориме за терминот од 21 часот , а не за 19 часот...Иначе сеа видов на вести на канал 5 , наполи и сити ќе ги давале .
zver vistina
Ѕвер сум ја најдов хаха
Добро е што ја фаќаб Б92.
Иначе добар е состав со тоа што Мартинез ке игре сакам многу да покаже денеска да даде се од себе, добро е што барем еден од Сисоко и Мело е во стартниот состав.
Сакам после Ланзафаме да влезе во игра, да го пуштат малце.
Што и да правиме, сакам вечерва сигурна победа, да нема заебанции =)
forza juve!
малце подолга верзија и со слики од јуве
Ѕвер сум ја најдов хаха