Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ми е мило за Трезеге, нека дава голови за Херкулес и нека им стане омилен играч на навивачите на Херкулес исто како што ни е на нас. :)

--- надополнето ---

Amauri želi zabiti 20 golova- :):)

Дел Пиеро денес сведочеше во Судот во Неапол.

Прво прашање кое му беше поставено на Капитенот,било колку титули освоил,на што Дел Пиеро одговорил:

„Јас велам 17,а други велат 15“

Исто така изјави:

From when I play all the badges I saw were well-deserved win.
Both our and those of other teams
„Од кога јас играм,сите титули кои сум ги видел биле заслужено добиени.И нашите титули и титулите на другите тимови.“

A real bang: This is what is leaked by late yesterday evening on the Spanish sports newspapers. According to the news broadcaster Cadena Ser radio Iberian, it seems that Juventus are interested in the young talent of Barcelona's Bojan Krkic (20). Serbian father, mother, Catalan and Spanish nationality, Bojan is one of the greatest talents the Iberian football has ever produced in recent years. This season, his performance was quite poor as in the six games played so far in Barca (three starts) has never gone into the goal but his skills are absolutely unquestionable. His contract with Barça expires in 2013 but Cadena Ser said that the head of the company would be willing to extend Barca until 2015. For this reason, any attempt to bring the entourage Juventus in Turin Bojan is anything but simple but, as often said by many experts, in football you can never say never ... Eve luge bese na italianski pa Google Translate napraviv :) kolku tolku hehehe :)

A real bang: This is what is leaked by late yesterday evening on the Spanish sports newspapers. According to the news broadcaster Cadena Ser radio Iberian, it seems that Juventus are interested in the young talent of Barcelona's Bojan Krkic (20). Serbian father, mother, Catalan and Spanish nationality, Bojan is one of the greatest talents the Iberian football has ever produced in recent years. This season, his performance was quite poor as in the six games played so far in Barca (three starts) has never gone into the goal but his skills are absolutely unquestionable. His contract with Barça expires in 2013 but Cadena Ser said that the head of the company would be willing to extend Barca until 2015. For this reason, any attempt to bring the entourage Juventus in Turin Bojan is anything but simple but, as often said by many experts, in football you can never say never ... Eve luge bese na italianski pa Google Translate napraviv :) kolku tolku hehehe :)

ставено е страница поназад мислам дека е шпекулација на шпанските медиуми ке видиме шо ке се деси брат

можно е да го пуштат како позајмица(мада и то тешко според мене)......иначе да го донесиш во Јувентус и да го приспособиш то ќе биди чудо невидено....детево ако не успее во Барса,нема шанси во некој друг голем клуб....

можно е да го пуштат како позајмица(мада и то тешко според мене)......иначе да го донесиш во Јувентус и да го приспособиш то ќе биди чудо невидено....детево ако не успее во Барса,нема шанси во некој друг голем клуб....

но несомнено е голем талент

Повиканите за натпреварот со Салцбург.Јакинта повторно не е повикан:

2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
19 Bonucci
21 Grygera
23 Pepe
25 Martinez
27 Krasic
29 De Ceglie
30 Storari
31 Costantino
33 Legrottaglie
34 Ferrero
35 Buchel
36 Giandonato
41 Giannetti

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:....го видов прееска ама глупо ми беше да го пишам овде ептен е СМЕШНО хахахаха...Не само цената туку и играчот.СИ игра добро во Англија и нека си остане таму ке се посрами во Серија А...толку вреди он...

Дечки сакам да добијам одговор на ова прашање бидејќи од утакмицата ја барам песнава што ја пуштаат секогаш кога јуве ќе даде гол ... Од 25 секунда почнува песната .. Која е таа ??

и овде од 25 секунда..

Дај кажете некои други информации од Калчополи освен тоа дека мајсторот(Дел Пиеро) денеска сведочел :smir:

Дечки сакам да добијам одговор на ова прашање бидејќи од утакмицата ја барам песнава што ја пуштаат секогаш кога јуве ќе даде гол ... Од 25 секунда почнува песната .. Која е таа ??

и овде од 25 секунда..

1:13

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom