Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
ee де4ки и ја ке дојдам може со уште 3 така да ке дојдеме 4 души.Не примате ли? :)

Не знам кај прочитав, но Недвед за Јувентус бил 6 пати близу до тоа остварување, односно Хет-Трик но не успеал.
6 пати постигнал по 2 погодоци. Сепак не е важно тоа, важно е што направил многу за Јувентус, па никој не би му "замерил" што не успеал во тоа, нели?
добро прашав зошто мислев дека има и не е битно си остана легенда како и да е.Сега Красич е на потег а ние само да уживаме.

Киелини го продолжи договорот за 5 години. линк

Повиканите играчи на Јувентус за натпреварот против Сити:

2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
13 Manninger
19 Bonucci
20 Lanzafame
21 Grygera
23 Pepe
25 Martinez
26 Rinaudo
27 Krasic
29 De Ceglie
30 Storari
31 Costantino
33 Legrottaglie
36 Giandonato
41 Giannetti

Јас мислам дека играчов одлично би се приспособил во Италија,и е одлично долгорочно решение за нападот,има само 23 години и веќе е класа напаѓач.

Сите тројца играчи кои се поврзуваат со Јувентус (Џеко,Суарез и Бензема) сигурно дека ќе го подигнат квалитетот на нападот на Јувентус.

Манчини изјавува дека уште кога бил тренер на Интер барал да се ангажира Красич,и дека истото го барал и во Манчестер Сити. Исто така изјави дека платата која што му ја нуделе Манчестер Сити на Красич била 1 милион повисока од таа што му ја понуди Јувентус,но сепак Красич реши да се пресели во Јуве. линк

Суарез - типов е можеби една од најидеалните замени за Алекс по пензионирањето. не 30 туку и 40 би дал за да го видам во Јуве.
Не го споредвајте со Хунтелар оти суарез е играч кој е технички далеку подобар од него.

И официјално, Киелини го продолжи договорот со Јувентус до 2015 година. Андреа Ањели го нарече „futuro capitano“. линк

Иначе не знам дали некој има спомнато но Красич е роден на 1 Ноември т.е. на иста дата кога е формиран Јувентус!!!!!!!!!!!!!!!:smir:

Моџи изјави дека е богатство што Јувентус го има Дел Пиеро.Изјави дека додека тој бил во Јуве ниту еднаш не го слушнал Дел Пиеро да се пожали дека бил заменет на натпреварот.

Запрашан за поканата која што му е испратена на Морати за сослушувањето во Наполи изјави „Не знам дали ќе се појави сега или ќе биде зафатен,но како и да е,некогаш ќе мора да се појавилинк

--- надополнето ---

А Маркизио кога?:)
Тоа им е политиката на клубот.Андреа Ањели и во летото изјави дека Џорџо ќе биде наредниот капитен на Јуве.

Џорџо има статус на еден од најдобрите централни дефанзивци на светот,летово одби трансфер во Реал Мадрид,остана во Јуве и во Сериа Б,и е водач на екипата.И Маркизио е одличен играч,има светла иднина,но Киелини е играчот кој повеќе заслужува да биде,и ќе биде следен капитен на Јувентус.

'Milan? Balotelli da piccolo tifava Juve':tv:

затоа ги дупел цело време тие од Милано,сака да игра у јуве дечкото:)

нека се смири малце па за две три години нека дојде у јуве:)

'Milan? Balotelli da piccolo tifava Juve':tv:

затоа ги дупел цело време тие од Милано,сака да игра у јуве дечкото:)

нека се смири малце па за две три години нека дојде у јуве:)
не знам колку е тоа навистина така.....дечкото навистина нема мозок во главата и сака да ги ремети интерашите..............

не знам колку е тоа навистина така.....дечкото навистина нема мозок во главата и сака да ги ремети интерашите..............
нека му даат да облече дрес од дел пиеро како шо облече на милан :)

нека му даат да облече дрес од дел пиеро како шо облече на милан :)

Дел Пиеро му бил омилен,татко му бил за јуве и он така почнал да навива за јуве:)

--- надополнето ---

ете зашо ги реметееел:) Forza Mario :):)

Дел Пиеро му бил омилен,татко му бил за јуве и он така почнал да навива за јуве:)

--- надополнето ---

ете зашо ги реметееел:) Forza Mario :):)
незнам од кај тоа ама од нашите ултраси Марио беше најомразен фудбалер во цела италија уефа пак ги предупреди коа Марио ќе дојде со сити во Торино

Вадат муабети пред утакмицата во Четврток кога ќе дојде, за да не го пцујат Јувентините.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom