Medal of Honor

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Ептен добра....од сабајле ја плешам пуста досада натера ме па игри да играам.И може да кажам дека е ногу подобра од COD барем од моја гледна точка.Додуша рака на срце од COD имам играно само онаа пред 10000000 години united offensive,waw и modern warfare и Bad Company batlefield ја имам играно ама шо знам medal of honor ми остави најбољи утисак....ваљда до времето е.

H

-HRO

Гостин
Ептен добра....од сабајле ја плешам пуста досада натера ме па игри да играам.И може да кажам дека е ногу подобра од COD барем од моја гледна точка.Додуша рака на срце од COD имам играно само онаа пред 10000000 години united offensive,waw и modern warfare и Bad Company batlefield ја имам играно ама шо знам medal of honor ми остави најбољи утисак....ваљда до времето е.
Верувај...играва е далеку од COD :)
Далеку е од Cod и за графика и за гејмплеј,и за многу други работи.
COD е филм-игра...нешто неверојатно според мене и една од најдобрите игри во светот....за разлика од оваа Medal Of Honor која е многу слаба на графички план...се осеќав ко да играм игра од 2004та година искрено...преслабо изработени текстури и многу багови...
Очигледно се обиделе да ја направат како COD ,ама од сето тоа излезе една многу бледа копија.
Друга забелешка е што играва е премногу кратка...
Не сум од тие што седат на компјутер и играат дур не ја свртат...напротив ја играв со денови со надеж дека ќе биде долга и ќе уживам во играта...кога наеднаш и дојде крајот...кога најмалку очекував...
Од приказната лично не сум којзнае што импресиониран...ништо посебно....
За тие што немаат што да прават убаво е да ја симнат и да утепаат време...затоа што за тоа стварно ја бива.
Инаку од сите Medal Of Honor најдобра според мене до сега е Paciffic Assault.
Очекував многу повеќе од играва...се надевам наредното издание ќе биде далеку подобро
Инаку ти ја препорачувам COD Modern Warfare 2 да ја пробаш доколку ја немаш играно...а наскоро и Black Ops :)

samunoske

unidentified specie
Член од
21 април 2007
Мислења
242
Поени од реакции
18
Абе само што ја свртев и се е ок само можеле да ја направат пократка :D едвај 3 саати ига има :) и на крајот зајко умира :)

--- надополнето ---

Верувај...играва е далеку од COD :)
Далеку е од Cod и за графика и за гејмплеј,и за многу други работи.
дали ја игра на некоја конзола па збориш а гејмплејот е супер за разлика од останатите MOH (и е сличен со COD според мене)

H

-HRO

Гостин
Абе само што ја свртев и се е ок само можеле да ја направат пократка :D едвај 3 саати ига има :) и на крајот зајко умира :)

--- надополнето ---

дали ја игра на некоја конзола па збориш а гејмплејот е супер за разлика од останатите MOH (и е сличен со COD според мене)
Да...сум играл Medal Of Honor и на конзола...
Според мене најдобра Medal Of Honor до сега е Paciffic Assault...а новава MOH не вреди да се споредува со Cod.
Графиката на новава MOH е очајна...има текстури ко игра од 2004та...а да не збориме за баговите...
А приказната? -Речиси никаква! Исто така како што кажа играта трае помалку и од 3 саати...иако ја играв неколку дена...
Според мене играва беше добра само за да се пополни времето додека да излезе некој голем наслов како новата COD: Black Ops...
Инаку Shootingot можеби е сличен на COD,ама гејмплејот на COD e далеку понапред реално. :)

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Реално??? на КОД ??? Два спротивни зборови...

H

-HRO

Гостин
Реално??? на КОД ??? Два спротивни зборови...
Кога кажав “реално“ мислев да бидеме реални во оценувањето....а не колку е реална играта според гејмплеј приказна и слично...
Меѓутоа не те разбирам....(бидејќи ме сфати погрешно) од ww2 поголема реалност кај сакаш? Тоа е историски настан што се случил многу одамна и вреди да се прават игри за тоа (штета што заминаа во историјата)...стави на потешко а не на Recruit и играј да видиш како се гине од 1 куршум....потоа почни да играш онлајн на хардкор сервери и дојди да правиме муабет....
Истото се однесува и на Modern Warfare серијалите (иако не сум којзнае каков љубител на Modern Wars) барем играта на сингл плеер има јак гејмплеј.... (онлајн не сум играл)...стави ја на потешко да видиш реалност што ти се вика... :)

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Абе не викам ништо лошо за КОД. Ја играм КОД од првата па сите наваму, дури и таа што беше за ПС2 ја имам играно (red line, нешто така беше). MW2 и ΜW немаaт ни Р од реалност. Не се секирај ги имам играно премногу, посебно ΜW2. Неа на ПС3 и ПЦ вкупно сум ја играл над 35дена (play time, online зборувам).Кампањата па и онлајнот во МW2 i MW1 се дообри но не реални. За КОД5 само на ПС3 имам 32 дена play time. За кампањата на КОД5, да имаше реалност. Кампањата е стварно одлична, и да ја имам свртено неколку пати на најтешко. Во оваа игра во кампањата како што кажа има реалност, не знам ако си ја играл со 4 онлајн заедно, лудило е. Онлајнот на сите КОД игри сватив дека нема ништо од реалноста кога почнав да ги играм Батлфилд Бед Компани 1 и 2. Ми викаш стави на хардкор и играј, па јас не ни знам друг мод освен хардкор S&D, посебно на КОД5, само тоа играв. Па така да мултиплеерот на КОД во принцип е Run & Gun што е интересно но не и реално. Треба стварно негде да ја пробаш Battlefield Bad Company 2 онлајн, после дојди па ќе зборуваме за реалност во ФПС игрите.
Ај многу забегавме од темава :smir:

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Да...сум играл Medal Of Honor и на конзола...
Според мене најдобра Medal Of Honor до сега е Paciffic Assault...а новава MOH не вреди да се споредува со Cod.
Графиката на новава MOH е очајна...има текстури ко игра од 2004та...а да не збориме за баговите...
А приказната? -Речиси никаква! Исто така како што кажа играта трае помалку и од 3 саати...иако ја играв неколку дена...
Според мене играва беше добра само за да се пополни времето додека да излезе некој голем наслов како новата COD: Black Ops...
Инаку Shootingot можеби е сличен на COD,ама гејмплејот на COD e далеку понапред реално. :)
Графиката не беше толку лоша...освен во мисиите кога се играше навечер и имаше лоши текстури...али ти текнува ли разденувањето колку беше добро направено?!
А приказната што беше кратка беше...

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Абе не викам ништо лошо за КОД. Ја играм КОД од првата па сите наваму, дури и таа што беше за ПС2 ја имам играно (red line, нешто така беше). MW2 и ΜW немаaт ни Р од реалност. Не се секирај ги имам играно премногу, посебно ΜW2. Неа на ПС3 и ПЦ вкупно сум ја играл над 35дена (play time, online зборувам).Кампањата па и онлајнот во МW2 i MW1 се дообри но не реални. За КОД5 само на ПС3 имам 32 дена play time. За кампањата на КОД5, да имаше реалност. Кампањата е стварно одлична, и да ја имам свртено неколку пати на најтешко. Во оваа игра во кампањата како што кажа има реалност, не знам ако си ја играл со 4 онлајн заедно, лудило е. Онлајнот на сите КОД игри сватив дека нема ништо од реалноста кога почнав да ги играм Батлфилд Бед Компани 1 и 2. Ми викаш стави на хардкор и играј, па јас не ни знам друг мод освен хардкор S&D, посебно на КОД5, само тоа играв. Па така да мултиплеерот на КОД во принцип е Run & Gun што е интересно но не и реално. Треба стварно негде да ја пробаш Battlefield Bad Company 2 онлајн, после дојди па ќе зборуваме за реалност во ФПС игрите.
Ај многу забегавме од темава :smir:
добро бе брат ти колку време у денот поминуваш на играње?
ја цел живот неам играно толку :tapp:

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
добро бе брат ти колку време у денот поминуваш на играње?
ја цел живот неам играно толку :tapp:
Па да, играм само петок сабота и недела. Но тие денови скоро по цел ден играм, освен кога учам и изегувам надвор. Плус распусти, празници ... ете ги :)

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Ме интересира дали некој успеал да го игра мултиплеерот од кракната верзија, затоа што ме фати некако мерак но никако да успеам да се снајдам?

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Дефинитивно Medal of Honor е една од нај underrated игри за 2010. Мултиплејерот е одличен, и искрено смешно е да се гледа како многу членови тука ја оцениле играта според синглплејерот (всушност и јас тоа знам често да го правам, но ќе гледам пообјективен да бидам во иднина :))

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.131
Поени од реакции
5.917
Дефинитивно Medal of Honor е една од нај underrated игри за 2010. Мултиплејерот е одличен, и искрено смешно е да се гледа како многу членови тука ја оцениле играта според синглплејерот (всушност и јас тоа знам често да го правам, но ќе гледам пообјективен да бидам во иднина :))
Муплтиплеерот е копија на Battlefield, а синглплеерот е фејл, така да ова е само една просечна игра. Не знам некој што би ја ставил играва пред Battlefield: Bad Company 2.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Муплтиплеерот е копија на Battlefield, а синглплеерот е фејл, така да ова е само една просечна игра. Не знам некој што би ја ставил играва пред Battlefield: Bad Company 2.
па DICE ги прави и двете и има многу сличности, меѓутоа далеку е од просечна.

пс: никаде не реков дека би ја ставил пред BC2 ама сакав да кажам дека е доста потценета

Kajgana Shop

На врв Bottom