eJahan - помогнете на еМакедонија

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Сега се регистрирав,тренирав итн...дали можам да имам моја компанија ???

--- надополнето ---

На 27 место сме....мора некако да се подобри ранкингот.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Де бе па и ти таман ти е 0.5 за леб да си купуваш понатаму ќе има и повеќе, да средиме 150+ играчи и да ни ги вратат талата ќе имаме и повеќе фирми и ќе го контролираме MM-то сега тоа е тешко.
Еј да, не приметив... пред два три дена имаше поскап леб, ваљда сум купил од другава компанија... идиот.
Него не ми е јасно ова со златово, кој треба да го врати ?
И шо е разликава во акаунтиве на играчиве ? Има некои со Про(*), плус (+) акаунт ?

--- надополнето ---

Јас ти пратив, имам уште ако ти треба, и јас исто добивам плата.
Нема ништо стигнато, али нема везе, имам за да купам леб од државнава компанија. Фала сепак.

Flapjack

-The Dungeonator-
Член од
21 септември 2010
Мислења
18
Поени од реакции
0

--- надополнето ---

Можеш своја компанија ако купиш ТАЛА, (злато), со вистински пари....а за ранкингот, повикувај пријатели, и тие нека повикуваат пријатели, и така ќе се поправи,

М

Мартин`

Гостин

--- надополнето ---

Може ама не сега веднаш треба да имаш организација која чини 5 тала после минимално Q1 компанија да отвориш ќе те чини 20 тала само за отварање и плус плати. Тала можеш да заработиш со дигање на левели, со копање руда да добиеш после можеш со плата откако ќе собереш пари да ги претвориш во тала и со поканување на пријатели секој што ќе стигне до 250 поени мислам или 150 добиваш ти 5 злато и он.

Само не креирајте мулти акаунти шансите да ве фатат се големи.

Еј да, не приметив... пред два три дена имаше поскап леб, ваљда сум купил од другава компанија... идиот.
Него не ми е јасно ова со златово, кој треба да го врати ?
И шо е разликава во акаунтиве на играчиве ? Има некои со Про(*), плус (+) акаунт ?

--- надополнето ---

Нема ништо стигнато, али нема везе, имам за да купам леб од државнава компанија. Фала сепак.
Имаат некои предности пример на почеток дава нешто пренос изгледа во големината што собира сандачето пораки, инвентор и слични работи незнам точно треба вие тоа да го приметите јас кога се регистрирав немаше такви работи.

Инаку лебот намерно е намален толку да ви одговара со платата.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Може ама не сега веднаш треба да имаш организација која чини 5 тала после минимално Q1 компанија да отвориш ќе те чини 20 тала само за отварање и плус плати. Тала можеш да заработиш со дигање на левели, со копање руда да добиеш после можеш со плата откако ќе собереш пари да ги претвориш во тала и со поканување на пријатели секој што ќе стигне до 250 поени мислам или 150 добиваш ти 5 злато и он.

Само не креирајте мулти акаунти шансите да ве фатат се големи.

Имаат некои предности пример на почеток дава нешто пренос изгледа во големината што собира сандачето пораки, инвентор и слични работи незнам точно треба вие тоа да го приметите јас кога се регистрирав немаше такви работи.

Инаку лебот намерно е намален толку да ви одговара со платата.

Oкеј :)

Flapjack

-The Dungeonator-
Член од
21 септември 2010
Мислења
18
Поени од реакции
0
Само едно прашање колку време траат congress elections, 24h ?

М

Мартин`

Гостин
Само едно прашање колку време траат congress elections, 24h ?
24 часа изгледа туку небитно тоа Vizantios ја заеба цела работа и сеа конгресот ќе ни летне ..

Инаку моментално 96 играчи во Македонија ајде уште малку барем до 150 :vozbud:

Flapjack

-The Dungeonator-
Член од
21 септември 2010
Мислења
18
Поени од реакции
0
24 часа изгледа туку небитно тоа Vizantios ја заеба цела работа и сеа конгресот ќе ни летне ..

Инаку моментално 96 играчи во Македонија ајде уште малку барем до 150 :vozbud:
Како заебал...инаку

Empire of Macedonia (Macedonia) Rank: 21

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
Доро бе ќе има некад некоа војна кај шо ќе може и ние да се бориме ? :/

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Како може да ја искористам болницата? Постојано работам, а храната никако да ми стаса да ме окрепи...

М

Мартин`

Гостин
Како да се кандидирам за Конгресмен?
Готово веќе поминаа изборите.

Доро бе ќе има некад некоа војна кај шо ќе може и ние да се бориме ? :/
Имаше вчера 2 битки и околу 12 саати беа активни, штом се логираш имаше објава за војната ама толку читате ..

Како може да ја искористам болницата? Постојано работам, а храната никако да ми стаса да ме окрепи...
Откако ќе се бориш тогаш можеш само, како во ерепублик в1 исто.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Откако ќе се бориш тогаш можеш само, како во ерепублик в1 исто.
Дали тоа значи и дека ако се борам макар само еднаш, ќе ми се излечат 50 здравје (бидејќи во Скопје има 5* болница)?

Flapjack

-The Dungeonator-
Член од
21 септември 2010
Мислења
18
Поени од реакции
0
Да исто како во ереп, на почетокот, еднаш се бориш, добиваш 50 здравје назад.

Kajgana Shop

На врв Bottom