Еј да, не приметив... пред два три дена имаше поскап леб, ваљда сум купил од другава компанија... идиот.Де бе па и ти таман ти е 0.5 за леб да си купуваш понатаму ќе има и повеќе, да средиме 150+ играчи и да ни ги вратат талата ќе имаме и повеќе фирми и ќе го контролираме MM-то сега тоа е тешко.
Нема ништо стигнато, али нема везе, имам за да купам леб од државнава компанија. Фала сепак.Јас ти пратив, имам уште ако ти треба, и јас исто добивам плата.
Можеш своја компанија ако купиш ТАЛА, (злато), со вистински пари....а за ранкингот, повикувај пријатели, и тие нека повикуваат пријатели, и така ќе се поправи,Сега се регистрирав,тренирав итн...дали можам да имам моја компанија ???
--- надополнето ---
На 27 место сме....мора некако да се подобри ранкингот.
Може ама не сега веднаш треба да имаш организација која чини 5 тала после минимално Q1 компанија да отвориш ќе те чини 20 тала само за отварање и плус плати. Тала можеш да заработиш со дигање на левели, со копање руда да добиеш после можеш со плата откако ќе собереш пари да ги претвориш во тала и со поканување на пријатели секој што ќе стигне до 250 поени мислам или 150 добиваш ти 5 злато и он.Сега се регистрирав,тренирав итн...дали можам да имам моја компанија ???
--- надополнето ---
На 27 место сме....мора некако да се подобри ранкингот.
Имаат некои предности пример на почеток дава нешто пренос изгледа во големината што собира сандачето пораки, инвентор и слични работи незнам точно треба вие тоа да го приметите јас кога се регистрирав немаше такви работи.Еј да, не приметив... пред два три дена имаше поскап леб, ваљда сум купил од другава компанија... идиот.
Него не ми е јасно ова со златово, кој треба да го врати ?
И шо е разликава во акаунтиве на играчиве ? Има некои со Про(*), плус (+) акаунт ?
--- надополнето ---
Нема ништо стигнато, али нема везе, имам за да купам леб од државнава компанија. Фала сепак.
Може ама не сега веднаш треба да имаш организација која чини 5 тала после минимално Q1 компанија да отвориш ќе те чини 20 тала само за отварање и плус плати. Тала можеш да заработиш со дигање на левели, со копање руда да добиеш после можеш со плата откако ќе собереш пари да ги претвориш во тала и со поканување на пријатели секој што ќе стигне до 250 поени мислам или 150 добиваш ти 5 злато и он.
Само не креирајте мулти акаунти шансите да ве фатат се големи.
Имаат некои предности пример на почеток дава нешто пренос изгледа во големината што собира сандачето пораки, инвентор и слични работи незнам точно треба вие тоа да го приметите јас кога се регистрирав немаше такви работи.
Инаку лебот намерно е намален толку да ви одговара со платата.
24 часа изгледа туку небитно тоа Vizantios ја заеба цела работа и сеа конгресот ќе ни летне ..Само едно прашање колку време траат congress elections, 24h ?
Како заебал...инаку24 часа изгледа туку небитно тоа Vizantios ја заеба цела работа и сеа конгресот ќе ни летне ..
Инаку моментално 96 играчи во Македонија ајде уште малку барем до 150
Готово веќе поминаа изборите.Како да се кандидирам за Конгресмен?
Имаше вчера 2 битки и околу 12 саати беа активни, штом се логираш имаше објава за војната ама толку читате ..Доро бе ќе има некад некоа војна кај шо ќе може и ние да се бориме ? :/
Откако ќе се бориш тогаш можеш само, како во ерепублик в1 исто.Како може да ја искористам болницата? Постојано работам, а храната никако да ми стаса да ме окрепи...
Дали тоа значи и дека ако се борам макар само еднаш, ќе ми се излечат 50 здравје (бидејќи во Скопје има 5* болница)?Откако ќе се бориш тогаш можеш само, како во ерепублик в1 исто.