Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј да, не приметив... пред два три дена имаше поскап леб, ваљда сум купил од другава компанија... идиот.Де бе па и ти таман ти е 0.5 за леб да си купуваш понатаму ќе има и повеќе, да средиме 150+ играчи и да ни ги вратат талата ќе имаме и повеќе фирми и ќе го контролираме MM-то сега тоа е тешко.
Нема ништо стигнато, али нема везе, имам за да купам леб од државнава компанија. Фала сепак.Јас ти пратив, имам уште ако ти треба, и јас исто добивам плата.
Можеш своја компанија ако купиш ТАЛА, (злато), со вистински пари....а за ранкингот, повикувај пријатели, и тие нека повикуваат пријатели, и така ќе се поправи,Сега се регистрирав,тренирав итн...дали можам да имам моја компанија ???
--- надополнето ---
На 27 место сме....мора некако да се подобри ранкингот.
Сега се регистрирав,тренирав итн...дали можам да имам моја компанија ???
--- надополнето ---
На 27 место сме....мора некако да се подобри ранкингот.
Еј да, не приметив... пред два три дена имаше поскап леб, ваљда сум купил од другава компанија... идиот.
Него не ми е јасно ова со златово, кој треба да го врати ?
И шо е разликава во акаунтиве на играчиве ? Има некои со Про(*), плус (+) акаунт ?
--- надополнето ---
Нема ништо стигнато, али нема везе, имам за да купам леб од државнава компанија. Фала сепак.
Може ама не сега веднаш треба да имаш организација која чини 5 тала после минимално Q1 компанија да отвориш ќе те чини 20 тала само за отварање и плус плати. Тала можеш да заработиш со дигање на левели, со копање руда да добиеш после можеш со плата откако ќе собереш пари да ги претвориш во тала и со поканување на пријатели секој што ќе стигне до 250 поени мислам или 150 добиваш ти 5 злато и он.
Само не креирајте мулти акаунти шансите да ве фатат се големи.
Имаат некои предности пример на почеток дава нешто пренос изгледа во големината што собира сандачето пораки, инвентор и слични работи незнам точно треба вие тоа да го приметите јас кога се регистрирав немаше такви работи.
Инаку лебот намерно е намален толку да ви одговара со платата.
Само едно прашање колку време траат congress elections, 24h ?
24 часа изгледа туку небитно тоа Vizantios ја заеба цела работа и сеа конгресот ќе ни летне ..
Инаку моментално 96 играчи во Македонија ајде уште малку барем до 150![]()
Како да се кандидирам за Конгресмен?
Доро бе ќе има некад некоа војна кај шо ќе може и ние да се бориме ? :/
Како може да ја искористам болницата? Постојано работам, а храната никако да ми стаса да ме окрепи...
Откако ќе се бориш тогаш можеш само, како во ерепублик в1 исто.