Клик клак

• Креатор на темата Креатор на темата \m/arko
  • Време на започнување Време на започнување
Порано ги владеев сеа сум тапа :)

Најјако е во петок во автобус кога ќе се соберат 4-5 души што знаат да ги тропаат здивуваат пензионерите :vozbud:

сега ми е јасно зашо порано ме караа,сабајле си доагам од трета смена и неможам да заспијам од звукот, али ако кејф ми е што се врака модата, уше џамлиите да доат.. хаха :)

сега ми е јасно зашо порано ме караа,сабајле си доагам од трета смена и неможам да заспијам од звукот, али ако кејф ми е што се врака модата, уше џамлиите да доат.. хаха :)

Пред година дена и џамлии на улица играа помалите:)
Сеа ќе го усовршувам клик клакот :pos:

Се шетам по чаршија, на кеј и секој втор клик клак, лудница бе брааааааат.

Се шетам по чаршија, на кеј и секој втор клик клак, лудница бе брааааааат.

Подобро да тропаат со клик-клак него да седат 24/7 на пц :)
Сега гледам и луѓе од 30-40 години со клик-клак на рака :)

Си купив денес.:) Порано ко мал, лупав со двете раце истовремено, а сега сум трупец, не можам ни 2 секунди да заредам.

по цел саат без престан чукаатретардирани се х)

Уше прашуваш :icon_bigg:icon_bigg.. напнаа веќее, кај и да идеш ги има !!

Стварно, не можам да разберам што е со луѓево. Сите се заразени со ова.. Ме иритира ептен. Ги мразам :)

Ја незнам како мо=еше пак тие проклети клик-клак да се вратат у мода.... ај деца да разберам ама постари говеда..не бе :nesvest:

Ова беше во мода пред 14 години кога секој имаше од клик клаковите и беше во мода, но сега кога ќе погледнам од друга страна главата ме боли од сите тие тропања :tapp:

Ни како мал сум тропал ни па сеа тропам....едноставно глупаво ми е ....али за џамлии комотно турнирче можеме да праиме....аха да и маливе од мое мало ги прашуам...шо пари ги земате воа клик-клаковиве бе и ми ја праат овој од 50 денара е пластичен..а тој од 100 од слонова коска :pos::pos: продавачот им кажал....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom