Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иди докажи им на оние на студентски прашања, не земаат документи без уплатниците, и џабе ќе си речеш коа не можеш да им објасниш.
Никој не прочита?
Студентскиот правобранител на трибина организирана од СПУКМ во февруари 2009 година кажа дека студентите не мора да ја плаќаат членарината од 200 денари за СПУКМ и не мора да бидат нивни членови ако не сакаат.
:helou:
** немој да ме цитираш сега![]()
Иди докажи им на оние на студентски прашања, не земаат документи без уплатниците, и џабе ќе си речеш коа не можеш да им објасниш.
Ако негде овде прочитате УПЛАТНИЦА ЗА СПУКМ или било нешто поврзано со СПУКМ слободно поправете ме. Тоа што ве ебават факултетите тоа си е ваша вина.
На овој изгледа не му е јасно сеуште во кој свет живее.Одма беа етикетирани дека се од сдсм, и џабе кога претседателот на сојуз на студенти од година во година е човек од гвујо.
--- надополнето ---
--- надополнето ---
......
Супер се они бе, ние плаќаме 500 денари за штетиНе ми се јасни за што се овие? дај просветли не нас неуките тука... за што плаќате уствари:
6. уплатница за уплатени 200,00 денари за административни трошоци
7. уплатница за уплатени 100,00 денари за обновување на библиотечен фонд во библиотеките на Институтите при П.М.Ф.,
9. уплатница за уплатени 100,00 денари за обезбедување,
за 6. Административни трошоци... Едношалтерски?
за 7. Библиотечен фонд бе?
за 9. Обезбедување? Сами си плаќате обезбедување? Лично обезбедување?