Comic
Syntarginaris
Еволуција? КОја еволуција бе? Еволуцијата не те прави хомосексуалец, туку тоа е избор и во поголем дел од ситуациите хормонални оштетувања. Што мислиш зошто е тоа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еволуција? КОја еволуција бе? Еволуцијата не те прави хомосексуалец, туку тоа е избор и во поголем дел од ситуациите хормонални оштетувања. Што мислиш зошто е тоа?
ева. Дете.абе еволуцијата има друга улога, тоа шо хормоните не се развиле добро додека си бил во ембрионот не се како последица на еволуцијата туку тоа е рандом процес кај што кај некој знае да киксне.
Еволуцијата има улога сите видови да се изедначени!Ако некој се пренамноже-она е тука да поставе граница.Хомосексуалноста е застапена меѓу животните-не сме ни ние исклучок.Само шо на животните нема кој да им тупе шо е нормално а шо не,а кај луѓето (на форум повеке) сезнајковци еден куп.Ако толку имаш познавања ајде,направи истражување публикувај некој труд јавно.Мене кога едно нешто го има кај животните ми значи дека не е нешто шо можеш да го контролираш и шо е создадено по вештачки пат како шо може кај човеко (премногу стрес и сл)
Еволуцијата не е механизам како да се направи баланс, тоа е природната селекција.Еволуцијата има улога сите видови да се изедначени!Ако некој се пренамноже-она е тука да поставе граница.Хомосексуалноста е застапена меѓу животните-не сме ни ние исклучок.Само шо на животните нема кој да им тупе шо е нормално а шо не,а кај луѓето (на форум повеке) сезнајковци еден куп.Ако толку имаш познавања ајде,направи истражување публикувај некој труд јавно.Мене кога едно нешто го има кај животните ми значи дека не е нешто шо можеш да го контролираш и шо е создадено по вештачки пат како шо може кај човеко (премногу стрес и сл)
тоа пичвајз не го разберахЕволуцијата не е механизам како да се направи баланс, тоа е природната селекција.
Хомосексуалноста не ни е генетски вродена во никој случај, ниту е пак некој производ на еволуцијата да се поправи дисбалансот. Еден вид грешка во системот, но тоа не значи дека хомосексуалците се монструми и забегани ова не се однесува на оние кој се хомосексуалци од пичвајз (тие се за лекување).
Здраво на сите форумџии и форумџивки на сајтот! Како прво сакам да ви се претставам! Имам 16 години и како сите тинејџери имам милиони проблеми, но најголемиот од нив е мојата сексуална ориентација! Нема да должам многу и накратко ќе ви објаснам се!
1. Премногу ме привлекуваат машки и имам сексуални фантазии со мажи
2. Се заљубувам и во девојки, но поретко се случило (а можеби и никогаш) да ми се дигне на девојка, инаку сакам да имам секс и со девојка
3. Се чувствувам премногу лошо, т.е. не сакам да сум тоа што сум денес-не сакам да бидам ГЕЈ!
Ве молам кажете го вашето мислење. Ве молам дајте ми некој совет, што да правам, што да чинам...:nesum: Каде да се обратам, каква терапија да примам без да дознае некој!?
Tи викаш си имал 16 години и си имал проблем со сексуалната ориентација?.... а јас пак што да кажам и јас иам 16 години ама мојов проблем е поголем од твојот ја нон - стоп брат искризирувам и ми се иде да искршам некој тип од ќотек (што и најчесто завршува со мое задоволство :zloали уште полошо е што у последно време за многу малечки инциденти ставам мети на некој особи и кога тогаш ги правам лом јеби га нз што ми е али како и да е не си само ти таков тоа е дел од пубертетот ајде ајде ќе издржиме ! :icon_bigg
P.S - Само немој стварно да станеш педер !![]()
Tи викаш си имал 16 години и си имал проблем со сексуалната ориентација?.... а јас пак што да кажам и јас иам 16 години ама мојов проблем е поголем од твојот ја нон - стоп брат искризирувам и ми се иде да искршам некој тип од ќотек (што и најчесто завршува со мое задоволство :zloали уште полошо е што у последно време за многу малечки инциденти ставам мети на некој особи и кога тогаш ги правам лом јеби га незнам што ми е али како и да е не си само ти таков тоа е дел од пубертетот ајде ајде ќе издржиме ! :icon_bigg
P.S - Само немој стварно да станеш педер !![]()
Tри збора: Anger Management Problem.
Гледај, побарај професионална помош додека а време и додека твојов личен проблем не премине во општествен карактер, да мора да се преземаат посериозни мерки.
Tри збора: Anger Management Problem.
Гледај, побарај професионална помош додека а време и додека твојов личен проблем не премине во општествен карактер, да мора да се преземаат посериозни мерки.
Боже само некои тепачи се јавуваат. Ете, тоа ни е земјата. Простотилук. Да се тепа, само за тоа сме. Да прочиташ книга, да се образуваш, да видиш и да осознаеш нема, само тепање, палење, колење гледам на форумиве. Ништо друго, се некого да колиш, да палиш, да тепаш...
Боже само некои тепачи се јавуваат. Ете, тоа ни е земјата. Простотилук. Да се тепа, само за тоа сме. Да прочиташ книга, да се образуваш, да видиш и да осознаеш нема, само тепање, палење, колење гледам на форумиве. Ништо друго, се некого да колиш, да палиш, да тепаш...
Ај бе не се прави енглез оди побарај си '' професионална помош '' ако ти треба на тебе на мене не ми треба .... како и да е... подобро еден ден лав од колку цел живот овца !
![]()
Абе до годините е се различно рамислуваат луѓе на возраст од 15-16 и 30 на пример![]()
Тоа бате нешто како паталец и гаталец и нивните семејства. Така кога ќе споменев некому (во чија фамилија никогаш немало такво нешто) за восп. на синуси, ми се чудеа што чудо се (иако имаат читано, но во реалност...), како така се јавуваат тие симптоми...Брат ми пред малку наполни 16 години, и е светлосни години понапред со размислувањата (барем размислува, ако ништо друго, пред да реагира, вака кога споредувам со тебе). Што значи не, не е до годините, туку до самата личност, и колку тебе родителите те испуштиле од раце. Против физичка дисциплина сум, но во одредени случаеви ја оправдувам, зошто ете, очигледно не знаеш ни 'д' од дисциплина. Пак, ги кривам твоите родители.