- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 1.543
- Поени од реакции
- 42
само заради прстените? Нешто кажа за тоа дека не е комплекс.... ? мхм?
Unite against Idiocracy.
However,како ќе кажеш ти,темава не ми е баш за дискусии :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
само заради прстените? Нешто кажа за тоа дека не е комплекс.... ? мхм?
Unite against Idiocracy.
However,како ќе кажеш ти,темава не ми е баш за дискусии :smir:
Некако многу идиотски ми звучи кога некој ќе каже прстените му биле одвратни... па не го земал за маж оти носел прстени. Абе и јас сакам жена без комплекси ама повеќето ги имат шо да праам, се прилагодувам.
Да де,се е до прилагодувањето,така и мојот маж ќе се прилагоди на мене и нема да носи прстени,а јас нема да имам комплекси![]()
Незнам дали тој што ке ти биде маж ке биде доволно глуп да падне на твојте смешни комплекси. Или пак ти ке си тражеш таков само за да ти оде по твое... Секаков народ има еј.
Што е смешно тоа,кога не ми се сфиѓа?Мене ако ми се сфиѓа да носам пердуви на глава,и тебе ќе ти биде добро тоа?
Секаков народ има,да.
Што е смешно тоа,кога не ми се сфиѓа?Мене ако ми се сфиѓа да носам пердуви на глава,и тебе ќе ти биде добро тоа?
Секаков народ има,да.
ако ти стојат убаво пердувите на глава, немам против.
Сигурен си? :pos2:
Носењето прстени ми е многу нежна ствар,а ако сакав нежни работи жена ќе си најдев.Башка,има низ град некои фраери што одат во сатенски кошули ставени во фармерки,коси во раздељак те љубим,и златни прстени,и ваљда од нив почнало да не ми се сфиѓа тоа.Тебе ако ти се сфиѓаат и ако ти одговараат на твојот стил,слободно носи си ги :smir:
Сигурен си? :pos2:
епа тогаш не коментирај додека не видиш ....Супер,ја сребрени носам само,злато не сакам :smir:
Да де,се е до прилагодувањето,така и мојот маж ќе се прилагоди на мене и нема да носи прстени,а јас нема да имам комплекси![]()