US Open 2010 / August 30 - September 12

Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Не знам дали ќе издржи Ноле...Роже е психички поспремен 1234143256234653426532636365 пати...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Ауу епски меч во кој Новак испадна како победник, заслужена победа, аууф оваков меч не сум гледал одамна....феноменално.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.799
Каков тенис еј, КАКОВ ТЕНИС ЕЕЕЕЕЈ !
Браво и за двајцата, тоа е она што се бараше, вистински тенис кој се надевам дека ке го гледам и у финалето ( незнам како ке стои Ноле со уморов ) али како и да е, секоја чест, се врати од 2 меч топки ако не се лажам, по тоа направи и брејк и првата за него меч топка беше фатална за Роџер ...
Капа доле !

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ауу епски меч во кој Новак испадна како победник, заслужена победа, аууф оваков меч не сум гледал одамна....феноменално.
Епски меч,точно.

Во финалето очекувам Надал да триумфира...

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Уф, уф, уф каков меч, невидено.
Две брејк топки за Федерер и реков готово е, али мајсторот се врати у игра, браво!

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
BRAVO NOLEEEEEEEEEEEEEE :) Tolku beshe od Federer... dosta beshe slava za nego, posle ovaj poraz spored mene nema da ima uste edna sansa da osvi grand slam vo karierata.. a site cestitki za Nole koj izigra fenomenalen mech i utre ke bide naj naj.. sepak ochekuvam i sakam Nadal da pobedi, VAMOS!

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Убаво рече Матс Виландер на Јуроспорт после мечов дека Ноле гледаше кон небото и веројатно се молеше утре да врни (бидејќи прогнозите тоа го најавуваат) , во спротивно малку е веројатно дека ќе гледаме рамноправен меч , едноставно тешко е дека Ноле ќе издржи уште еден меч со вакво темпо за помалку од 24 часа ...

Секоја чест за ова денес :cuc:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.490
Каков тенис еј, КАКОВ ТЕНИС ЕЕЕЕЕЈ !
Браво и за двајцата, тоа е она што се бараше, вистински тенис кој се надевам дека ке го гледам и у финалето ( незнам како ке стои Ноле со уморов ) али како и да е, секоја чест, се врати од 2 меч топки ако не се лажам, по тоа направи и брејк и првата за него меч топка беше фатална за Роџер ...
Капа доле !
Каков тенис? :pos: Федерер 50 неизнудени и 40% прецизност на 1 сервис...немојте како коментаторон ботот невиден да се палите :)

Честито Ноле, заслужено..мада Федерер сам си се победи.

Добар меч? епски? Рим Надал вс Федерер пред 3 години е тоа е епкси меч двајцата у топ форма газење нон стоп, со минимум неизнудени грешки на двете страни!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Каков тенис? :pos: Федерер 50 неизнудени и 40% прецизност на 1 сервис...немојте како коментаторон ботот невиден да се палите :)

5ти сет беше најдоброто нешто во целиот меч, а не верувам дека ви е смешно толку оти изгуби Федерер, но тоа е :)
Плус Федерер имаше повеќе од 50 грешки во мечот, шо незначи дека мечот бил катастрофа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.799
Де бе де, перфектни демек се мечевиве на турниров, без грешки од играчиве и фантастични партии, па стандардот за добар тенис треба до Андромеда да го кренеме и истиот никад да не го видиме ...
Ретко гледавме ваков тенис на овој турнир ( пред се алудирам на последниот сет ), друга работа, начинот на кој се врати Ноле по 2те меч топки на Федерер, и ако не се лажам, и на двете го усра првиот сервис.

За мене ова беше ебење од дуел, енд оф стори, или треба да прашувам интернет-експерти прво па после да се изјаснувам на форум ... ебаго. :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Де бе де, перфектни демек се мечевиве на турниров, без грешки од играчиве и фантастични партии, па стандардот за добар тенис треба до Андромеда да го кренеме и истиот никад да не го видиме ...
Ретко гледавме ваков тенис на овој турнир ( пред се алудирам на последниот сет ), друга работа, начинот на кој се врати Ноле по 2те меч топки на Федерер, и ако не се лажам, и на двете го усра првиот сервис.

За мене ова беше ебење од дуел, енд оф стори, или треба да прашувам интернет-експерти прво па после да се изјаснувам на форум ... ебаго. :)
Ферер-Вердаско и овој денешниот меч беа најдобрите на целиот турнир, другите беа просечни...барем колку што ги гледав.

С

сашенко

Гостин

Добар меч? епски? Рим Надал вс Федерер пред 3 години е тоа е епкси меч двајцата у топ форма газење нон стоп, со минимум неизнудени грешки на двете страни!

Е тој меч ке го паметам дури сум жив.Тоа беше феноменален тенис од најдобрите тенисери во светот.Во врв на својата форма и двајцата беа.Феноменална игра постојано.Играа 5 сета и тоа имаше 5 пати повеќе добри поени отколку изненудени грешки на овој меч:pos:...Тоа беше епски меч стварно...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom