Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај некој да сликне финансиско. Мислам ако не му е тешко.:pipi:

Marketing ocenki definitivno se zemaat na 14ti. Ima spisok na fakultet, i spored brojot koj e na spisokot, ima termin za vpisuvanje na ocenki. Mestoto na ceremonijata e "predavalna 3".

Имало Господ и за мене, конечно го откачив математика...:pehar::je:

И уште нешто, би замолила некој што ќе оди на факултет нека види од колку се земаат оценки кај Драге, прва група бев мислам. Плиссс

Moze nekoj od kolegite da mi kaze finansiski menadzment dali na dopolnitelno dava slicni prasanja kako na kolokvium ili e so pisuvanje,raskazuvanje...fala :)

Дали некој може да ми каже дали кај Драге мора лично да се земе оцена??

А дали некој може да каже дали вреди и дали помогнал до сеа некому увидот математика??? И дали има шанси и колкави се шансите да ми даде поправен????
:devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2:

А дали некој може да каже дали вреди и дали помогнал до сеа некому увидот математика??? И дали има шанси и колкави се шансите да ми даде поправен????
:devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2:

јас не сум била никогаш на увид ама би ти препорачала да идеш бидејќи викаат дека пуштал на увид имало и некои со мали поени што ги пуштал а некои со многу не така да обиди се ништо не губиш

И уште нешто, би замолила некој што ќе оди на факултет нека види од колку се земаат оценки кај Драге, прва група бев мислам. Плиссс
Првата група (индекси до 53 800) е од 9 - 10.

Инаку математика се положени 570.

Првата група (индекси до 53 800) е од 9 - 10.

Инаку математика се положени 570.

570 положени?па нели отприлика толку души и полагавме 500 и нешто?не е можно скоро сите да ги пуштил освен ако бил многу расположен:)

570 положени?па нели отприлика толку души и полагавме 500 и нешто?не е можно скоро сите да ги пуштил освен ако бил многу расположен:)
Па толку има на список, а знам дека секогаш он ги става само положените. Ако нешто сменил па ги има и паднатите тоа е дтруга работа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom