Фала многуИмало финансиско, со 45 се положувало.
Фала многуИмало финансиско, со 45 се положувало.
има доста положени?Имало Господ и за мене, конечно го откачив математика...:pehar::je:
јас не сум била никогаш на увид ама би ти препорачала да идеш бидејќи викаат дека пуштал на увид имало и некои со мали поени што ги пуштал а некои со многу не така да обиди се ништо не губишА дали некој може да каже дали вреди и дали помогнал до сеа некому увидот математика??? И дали има шанси и колкави се шансите да ми даде поправен????
:devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2:
Првата група (индекси до 53 800) е од 9 - 10.И уште нешто, би замолила некој што ќе оди на факултет нека види од колку се земаат оценки кај Драге, прва група бев мислам. Плиссс
570 положени?па нели отприлика толку души и полагавме 500 и нешто?не е можно скоро сите да ги пуштил освен ако бил многу расположенПрвата група (индекси до 53 800) е од 9 - 10.
Инаку математика се положени 570.
Па толку има на список, а знам дека секогаш он ги става само положените. Ако нешто сменил па ги има и паднатите тоа е дтруга работа.570 положени?па нели отприлика толку души и полагавме 500 и нешто?не е можно скоро сите да ги пуштил освен ако бил многу расположен