- Член од
- 16 јануари 2010
- Мислења
- 44
- Поени од реакции
- 0
кај втора година еда не знае некој случајно како изглеа списокот кој каде полага математика име , број на идекс ? и ако не има ли некој што знае дали работи недела факултетот
кај втора година еда не знае некој случајно како изглеа списокот кој каде полага математика име , број на идекс ? и ако не има ли некој што знае дали работи недела факултетот
кога би им било гајле на професориве за студентите (бар на повеќето) би имало.Боби[Мкд];3982230 напиша:Колкај се шансите во недела да има резултати?
Од учебник обавезно...А од збирка разгледај задачките, ФИФО. ЛИФО и слично...Ама од книга учи си )Кај нас Таки кажа дека на некои прашање за тие хистересите имало 3 точни ама баш не беше сигирен рече Предраг да го прашаме,така да ако он ти кажал 2 тогаш се 2
Помош од постарите колеги!!!Ссметководство исто како прв само од збирка или овој цел од учебник?
^^Тоа што го кажа колешката, но обавезно и од збирката сите прашања со повеќекратен избор(заокружување). Обрнете внимание и на залихите, потценете и преценети. Немам учебник дома, да ви кажев 1-2 прашања што никогаш не би помислиле дека ќе ви се падне.Помош од постарите колеги!!!Ссметководство исто како прв само од збирка или овој цел од учебник?
па полесно , ама па Драге еkaj nas dojde licno taki fiti i kaza deka nekoe prasanje od treta grupa bilo so tri tocni odgovori ... vo predavalna tri
--- надополнето ---
moze li nekoj od postarive kolegi sto polagal matematika na ispit da mi napise otpriliki sto ke ima i dali ke bide polesno od kolokviumite bidejki taka slusnav i ako ne naprajme nisto na ispit da ne ke imalo nesto dopolnitelno za da pominime ?
ја има решено во решенијата што се статистика ама не е скроз цела.ако ја имам јас решено ќе ти ја пишам само да ја побарамКолеги има некој овде што ке полага сега статистика? Ако има и знае ке ми каже ли ако ја има решено задача 6.12 од учебникот на 246 стр. како ја реши? Како ја најде варијансата, со која формула, бидејки нема ништо дадено како податок во задачата ?
Dava,no najverojatno rezultatite ke pristignat utre,zoso rece deka ponedelnik e posleden rok za primanje na glavite sto trebase da gi odneseme na kolokvium,za da moze da gi sumira rezultatite i da istakne spisok so konecni ocenki.Макро има резултати со конечни оценки .. дава поени од тестовите шо му ги дававме ? :/