Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не да беше ужас ....... Ај економија некако се издржа, ама сметководство :nesvest::nesvest::nesvest:
Иначе утре мислам дека во 10 е за потписи кај овој, не знам точно, другарка ми ќе оди тогаш, доста ми беа мене тегнења, буткања, гмечења итн ........ Бар до пријавувањето на испитите :toe:

--- надополнето ---

Имаше пишано на некоја стр наназад. Во 12 во амфи 2.

--- надополнето ---

Имаше пишано на некоја стр наназад. Во 12 во амфи 2.

Се снајдов го дадов на една другарка да ми земе потпис :) сепак фала на инфо ...

eli=];3962661 напиша:
pa profesorot uspea da predade do 16 glava ili iako ne predal ke treba da se uci za kolokvium?
Ја предаде и 16та денот кога делеше потписи, мислам дека беше среда. А 15та ја предаваше вчера, така да се има предадено.

Ја предаде и 16та денот кога делеше потписи, мислам дека беше среда. А 15та ја предаваше вчера, така да се има предадено.

Абе во средата не ја предаваше 14?
Зашто јас се си мислев дека 14.1 и 14.2 ја предаде, а дека од 16 ништо не предаде?

Не знам, ја така го разбрав дека предава за управување со побарувачката. Плус нели пишуваше за критиката на Лукас.
Ај за сигурно нека му прати некој мејл, ке одговори, па нека пренесе одговор. Ни одговара да ни ја исфрли :)

Ајде кој ќе биде фин да праша по маил?
Храбриот студент ќе добие награда:smir:

Одговор по пп, само за тој што ќе пише на форумов одговор од маил од професорот.
Плус ти не ни имаш макро, ај не туку скокај за награди!
Ne e problem za mail,jas ke mu pisam,minatiot pat mi odgovori,samo sto rece deka do ponedelnik nema da moze da odgovara na prasanja,bar taka go razbrav,a za nagrada,smislete nekoja dobra,zoso nema informaciite da vi gi dostavam,dodeka ne mi predlozite dobra nagrada :toe::pos2::pipi:

колеги да не ги запишал некој прашањата кикеркова (надворешна трговија) што ги кажува, што би се паднале на колоквиум? ако некој ги запишал го замолувам да ми ги пише тука или у пп. грацие

Ајде ве молам утешителна награда за сојерспај (: Инаку ништо од муабетот :):):):):):):):):):):):):):):)

Hahaha,ej,ova ne e lazna trevoga,vekje go imam odgovorot na prasanjeto,pa ako sakate da go spodelam so vas,dajte mi dobra pricina za da go napravam toa,profesorot mi odgovori ekspresno brzo,me iznenadi malce,ali toa ni odi vo prilog,taka da,poslusajte ja very nice girl i bidete very nice girlS,pa da da praime neso,inace,nisto od biznisot:):):):)))):pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom