Немаше вчера, а ни денес немаше многу гужва. Ако не си земал досега иди кај него у канцеларија, треба да ти даде.Имаше гужва финансиско? Да не кажа друг ден дека ќе дава професорот?
давал, даКолеги - бруцоши...
Верно ли денес Јанев давал потписи?
Утре ќе може да се земе од кај него...пак?давал, да
незнам, ќе пробамеУтре ќе може да се земе од кај него...пак?
навистина ова??? лелеле како денес не отидов:nesvest:денеска Шуклев пушти список на менаџмент.Чисто информативно.
јас немам менаџмент ама ми кажаа дека пуштил список и дека тој список бил за потписи кој го има ке земе потписнавистина ова??? лелеле како денес не отидов:nesvest:
а кажа нешто за потписи земање???
леле не е фер овa...цццјас немам менаџмент ама ми кажаа дека пуштил список и дека тој список бил за потписи кој го има ке земе потпис
Profesorot rece do zaklucno so 16 glava,dali ke skrati uste nesto neznam,ali sea za sea ova e toa sto treba da se uci:1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 glava,posle,11 ne treba,12 treba,od 13 ne treba samo tockata 13.3,od 14 glava treba samo prvite dve tocki 14.1 i 14.2,za 15 i 16,uste ne gi predal i ke vidime)))))Dali materijalot po makorekonomija e zavrsno so 16 glava...i sto ne treba da se uci so sigurnost.Pocnav da go spremam za ispit pa mi treba pomos do kade e celiot materijal,posto imam kniga koja sodrzi nad 20 glavi....aj koj e ljubezen da mi odgovori
а на кои смерови е таа професорка?Благодариме за инфо