Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kolegi,daj kazete nesto poise za ispitite matematika,nekoj sto gi vkusil i sto mu ostaile vpecatok:)Na koi temi da obrnam vnimanie,dali vo zadacite od geometriska i aritmeticka progresija se koristat procenti,izvodi,integrali,bilo sto,sto ke mi koristi,i dali ima nesto skrateno,nekoi lekcii od temive i slicno:):):))))

Kolegi,daj kazete nesto poise za ispitite matematika,nekoj sto gi vkusil i sto mu ostaile vpecatok:)Na koi temi da obrnam vnimanie,dali vo zadacite od geometriska i aritmeticka progresija se koristat procenti,izvodi,integrali,bilo sto,sto ke mi koristi,i dali ima nesto skrateno,nekoi lekcii od temive i slicno:):):))))
решавај ги испитните комбинации што се на крајот на збирката

решавај ги испитните комбинации што се на крајот на збирката
Pa toa i mislev da go napravam,no izdanieto mi e od 2006,pa si vikav da ne ima neso razlicno u novite zbirki,ako voopsto ima:):):)))))

мене повеќе задачи ми се паднаа од збирката што е од претходната генерација незнам кое издание е

Во геометриска прогресија имаш логаритми, оти секогаш излегува n на степен, па мораш да ги логаритмираш сите, а проценти нема, освен q кое треба да го најдеш преку p :):). За скратено, ако имаш збирка од 2006, 6та тема за емпириски некои глупости таму, не треба. Бар јас така мислам, ако некој знае со сигурност нека ти каже и нека ми каже мене, оти и јас не сум сигурна :):):):) А задачите се тие, нема што Драге за 3 години нови задачи да измислува :):):)

Во геометриска прогресија имаш логаритми, оти секогаш излегува n на степен, па мораш да ги логаритмираш сите, а проценти нема, освен q кое треба да го најдеш преку p :):). За скратено, ако имаш збирка од 2006, 6та тема за емпириски некои глупости таму, не треба. Бар јас така мислам, ако некој знае со сигурност нека ти каже и нека ми каже мене, оти и јас не сум сигурна :):):):) А задачите се тие, нема што Драге за 3 години нови задачи да измислува :):):)
Cccc,tebe ke te prasav na fejsbuk i poopsirno ke mi odgovorese tamu,ali me pretica:):):)))

Има нешто скриптичка, материјали за аграрна втор колоквиум?

Listovite makro nekoj da ne znae koa treba da se vratat???:):):)))

Финансиски менаџмент да не даде домашно во четвртокот?

Дечки за жал нема да има скрипта менаџмент за втор колоквиум ке мора од книга да се учи..:nesvest:

да не пушти список менаџмент?
Не пушти список.
Финансиски менаџмент да не даде домашно во четвртокот?
Не даде домашно во четвртокот али денес пушти список и се испотепаа кој попрво да се потпише. Ни двата часа не стигнаа за сите да се потпишат:nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom