Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Смеј се ти, си поминал, ама не е смешно :)
Јас си знаев, затоа си поминав :)

Че ојме ли на забавнио коктел утре?:vozbud:
Абе Кумановке не ми глуми источно наречје :) Ќе одиме, да виидме дали ќе има гага пиење (иако и тоа е веќе платено) или ќе ни наплатат допопнително :pos:

Јас си знаев, затоа си поминав :)
Абе Кумановке не ми глуми источно наречје :) Ќе одиме, да виидме дали ќе има гага пиење (иако и тоа е веќе платено) или ќе ни наплатат допопнително :pos:
Едно е да поминеш, друго 10ка да земеш:smir:
ГАГА ПИЕЊЕ!:vozbud: :nesvest:

ама ја сум машко:kesa:

ДА се срамиш! Шо се откажуваш од нашиот комплициран род!! :pos:
Него ај доста offtopic, Однесување на потрошувачите коа ќе полагаме? Мислам на терминот, секако (:

edit: си видов си видов си видов! ај чао

Дали некој кој полагаше математика за прва година може да ми напиши кој задачи со веројатност паднаја и колку групи беа.Фала

Глава 8 1)в 2)б 3)б 4)а 5)б 6)а 7)в 8)д Макроекономија:):):))))

Дали некој кој полагаше математика за прва година може да ми напиши кој задачи со веројатност паднаја и колку групи беа.Фала

Јас бев во првата група шо полагаше и во мојата група немаше веројатност, имаше уште една група и тие имаа. Јас имав 3 прашања, една задача со комбинации и пермутации во едно (последната задача од збирката од тема комбинации), една со аритметичка и геометриска прогресија и една со детерминанти. :smir:

dali znae da mi kaze koga se polaga megunarodni finansii oti na net i na oglasna tabla razni datumi se objaveni i dali nekoja zna kade moze da najdam slajdovi za ekonomija na javen sektor

dali znae da mi kaze koga se polaga megunarodni finansii oti na net i na oglasna tabla razni datumi se objaveni i dali nekoja zna kade moze da najdam slajdovi za ekonomija na javen sektor
Колку што знам јас ова што е објавено на нет е и на огласна табла.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom