Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сметководство незнам ни зошто се замарате. Тој е најлесен предмет што постои на економски факултет. Идете си дирекно на Испит и учете само од збирка, книга не ви треба. А Ек Менаџмент ако не го положите на колоквиум, тешко ви се пишува :(

ако не го положиш првиот колоквиум , а вториот го положиш на испит полагаш само за првиот

Доброооооо, ќе земам скрипта и ќе бубам цел ден, само не ме карај :):):):):). Ајјјјј ми се смачи од учење веќе :(
Eeeee,tek doprva ke ti se smacuva,ali slusaj go cico i se ke bide ok,inace sleduvaat disciplinski merki:nesvest::):):):):):))))))

kolegi me interesira od koja kniga se resavani zadacite na vezbite po finansisko smetkovodstvo? Jas ja imam taa od libro i gi nemam tie zadaci. Da ne ucam jas od pogresna kniga ? :-(

kolegi me interesira od koja kniga se resavani zadacite na vezbite po finansisko smetkovodstvo? Jas ja imam taa od libro i gi nemam tie zadaci. Da ne ucam jas od pogresna kniga ? :-(
Истите задачи се, само со сменети бројки :)) И кај меница има грешка во книгата, треба како на вежби што е решена.

Истите задачи се, само со сменети бројки :)) И кај меница има грешка во книгата, треба како на вежби што е решена.

a kade se podatocite za tie zadaci? Ne se sovpagaat so str. Sto se dadeni na vezbi. Taa od libro li e ustvari knigata od koja treba da se uci?

иди до либро земи си прашања за сметководство да видиш одприлика како изгледа... боза е :)

а јас еколошки што ке праам преска ја искинав скриптата ништо неможам да разберам колку е глупо напишано

Е за жал, дома сум, не сум во Ск за да тркнам до Либро. А какви се прашањата отприлика, оти јас од преѓеска само читам тука за аџустирањето, па за билансите и аман веќе ....... Има такви работи?
Иначе и јас прво бев на еколошки, ама кога ја видов скриптата и колку е неразбирливо напишано, се префрлив на трговско. Така да, со среќа еколошки, мислам дека ќе ти треба.

--- надополнето ---

Eeeee,tek doprva ke ti se smacuva,ali slusaj go cico i se ke bide ok,inace sleduvaat disciplinski merki:nesvest::):):):):):))))))

ОК, чичо :):):):)Отсега натака, за се со тебе ќе се консултирам :pos2:

Е за жал, дома сум, не сум во Ск за да тркнам до Либро. А какви се прашањата отприлика, оти јас од преѓеска само читам тука за аџустирањето, па за билансите и аман веќе ....... Има такви работи?
Иначе и јас прво бев на еколошки, ама кога ја видов скриптата и колку е неразбирливо напишано, се префрлив на трговско. Така да, со среќа еколошки, мислам дека ќе ти треба.

--- надополнето ---

ОК, чичо :):):):)Отсега натака, за се со тебе ќе се консултирам :pos2:

ке скенирам утре еден тест и ке ти пратам да видиш , В'ред ?
прашањата се иначе исти од збирката
со точно неточно
со заокружување ( 1 точен )
Таа равенката
иииии да определиш што спаѓа во биланс на успех што во состојба.... ке ти скенирам утре и ке ти пратам

ке скенирам утре еден тест и ке ти пратам да видиш , В'ред ?
прашањата се иначе исти од збирката
со точно неточно
со заокружување ( 1 точен )
Таа равенката
иииии да определиш што спаѓа во биланс на успех што во состојба.... ке ти скенирам утре и ке ти пратам

Гледам за сметководство се дискутира и јас сум на иста мака :D
Ќе можеш и мене да ми го пратиш скенираниот тест? :smir: Фала =)

Ајде колеги од 1ва година разгледај ги прашањава, мислам за 2колоквиум беа лани, и голем дел се паднаа.
Сега на 2 колоквиуми е, сигурно некое прашање ќе ви падне.

http://rapidshare.com/files/429293133/smet.doc

Ајде колеги од 1ва година разгледај ги прашањава, мислам за 2колоквиум беа лани, и голем дел се паднаа.
Сега на 2 колоквиуми е, сигурно некое прашање ќе ви падне.

http://rapidshare.com/files/429293133/smet.doc

дај аплоудирај на друг сајт .. рапидшер сакс.. ако немаш јузер а неаме.. :)

Ајде прва година: фаќајте!

п.с. потребен ви е WinRar за да ги отворите. И без ПП зашто не праќам ништо поединечно :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom