би требало да има. барем се надевам дека ќе има...ќе има на интернет резултати ?
како да ке беше доволно само ова и првиот патAko si gi oboil dvata tochni odgovori, dobivash 1 POEN, ako si oboil samo eden ne dobivash nieden
[/SIZE]
и ја се надевам сепак фалаБоби[Мкд];3870875 напиша:би требало да има. барем се надевам дека ќе има...
А менаџмент кога ќе има 5 точни одговори да не сакаш 5 поени да добиеш Ако прашањата носат 2 поени, добиваш или 2 или 0, ако носат 3 добиваш или 3 или 0. Не е важно колку точни имало во нив, важно е се што е точно да ти е заокружено.оф лелееееееееееееееееееее не ми го свати прашањето или што ????????????????
значи прашањето е дали сите прашања носат по 1 бод , без разлика дали прашањето има 1точна опција или 2 ? односно ги одговоарам и 2те точни и добивам 1 бод ЗА ПРАШАЊЕТО
капиШ ?
Ако економија ви се двосмислени прашањата, не знам што ќе правите на другите предметиептен беа двосмислени прашањата ... али јбг тоа е
ахххх само да положиме , дај боже
Батали раскажување, нема леб од тоа на економски Само по неколку ретки предмети се исплати да знаеш да го раскажеш материјалот и да го сфатиш, по повеќето треба на памет бубање. Економија до душа се учи со разбирање, ама си има и делови кои треба да ги знаеш на памет.Абре вапирче...предметот е прилично кул, ама ако земеш да го раскажуваш по лекции (јас се уште мислам дека сум во средно, па и заради фактот што повеќе сакам да раскажувам, па после да дојдам до точната дефиниција, се сјебувам ептен гадно)
Баш економија е предмет кај што не треба да се учи, него да се слуша чика Таки, да се вклучи мозок и дома само да се чита:smir:. Економија е боза предмет. Заедно со сметководство, служи за билдање просек. Стварно не знам зашто викате дека ви биле двосмислени прашањата кога ептен јасно си кажува што те прашува И доле во одговорите не глави многу. Кај графиците само треба логично да размислиш во зависност што те прашува. Не верувам дека имаат сменето нешто од лани.Абре вапирче...предметот е прилично кул, ама ако земеш да го раскажуваш по лекции (јас се уште мислам дека сум во средно, па и заради фактот што повеќе сакам да раскажувам, па после да дојдам до точната дефиниција, се сјебувам ептен гадно). Иначе прашањата беа ептен буквалистички, онака...нестандардни, двосмислени, иако доста читко и лаички прикажани...уште повеќе отежнува тоа што знаеш дека некои прашања имаат и по два точни одговори, а не знаеш кои се тие прашања...:S
Aaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha,kaj ti bila glavata be malecko,cccc,pa prvoto bese so grafikon,a isto taka imase uste edno prasanja so istiot grafikon,samo normalno prasanjeto razlicno,posle zadacata bese so dve zemji Alfa i Beta koi razmenuvaat sapuncinja,imase prasanje za apsorcija,realen efektiven devizen kurs i taka nataka.....))))))Леле а мене не ми текнува која група бев. Мислам дека прва, ако не кажи некое прашање ќе ти кажам може и јас сум била втора. Само сега ме мачи дали избоив во шифрарникот за групата :nesvest:
Wtf,od kaj ti e ova za rezultative makroekonomija,:cry:,jas sea cela nadez ja polagam na srekjata,deka faktorot znaenje ne mi bese mn silna strana denes,pa do sreda li ke me ubiva ovaa neizvesnostHahahahahaМакроекономија резултати во среда на 10.11.2010!
--- надополнето ---
И да не знае некој колку е граница за положување и дали дава бод за решавање задача ова она или да не се надевам?! хаха
Од професорот, го прашавме а он фино ни одговори...хаха Надеж нема посебно ако границата е над 50.Aaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha,kaj ti bila glavata be malecko,cccc,pa prvoto bese so grafikon,a isto taka imase uste edno prasanja so istiot grafikon,samo normalno prasanjeto razlicno,posle zadacata bese so dve zemji Alfa i Beta koi razmenuvaat sapuncinja,imase prasanje za apsorcija,realen efektiven devizen kurs i taka nataka.....))))))
--- надополнето ---
Wtf,od kaj ti e ova za rezultative makroekonomija,:cry:,jas sea cela nadez ja polagam na srekjata,deka faktorot znaenje ne mi bese mn silna strana denes,pa do sreda li ke me ubiva ovaa neizvesnostHahahahaha
единствено ако знае некој да пише колку е границата за да знаеме дали да се надевамеОд професорот, го прашавме а он фино ни одговори...хаха Надеж нема посебно ако границата е над 50.