Економски факултет

Статус
Затворена за нови мислења.

Advokatce

откачено
Член од
2 ноември 2009
Мислења
209
Поени од реакции
27
Дали има некој што полага во 10 и 15 часот да е расположен да ми позајми менаџмент книгата за во 8часот????? се моли некој да ми ја дааааааааајјј плис плис плис

Член од
4 октомври 2010
Мислења
23
Поени од реакции
1
Дали некој ја гледаше емисијата" Код" која заврши пред 10 мин мислам дека после емисијава тешко Ви се пишува утре по Менаџмент.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
23
Поени од реакции
1
Зборуваа за корупција на факултетите посебно спомнаа дека Економски бил најкорумпиран,имаше изјава од студенти дека професорите земале мито и такви ствари спомнаа за менаџмент и статистика.

magii

*
Член од
6 јули 2008
Мислења
141
Поени од реакции
10
Пак јас =)))

Некој да каже какви задачи може да се паднат од низи и редови, само аритметичка прогресија или со геометриска? Нешто за потрошувачки кредити ...? Веројатност има секако ? :/
И колку е минималната граница за да се положи? :toe:
Еден ден пред колоквиум ме фати паника, кој знае нека сподели нешто :cuc:

Член од
16 јануари 2010
Мислења
44
Поени од реакции
0
Пак јас =)))

Некој да каже какви задачи може да се паднат од низи и редови, само аритметичка прогресија или со геометриска? Нешто за потрошувачки кредити ...? Веројатност има секако ? :/
минимална граница нема, то ест има ама е имагинативна-зависи како е расположен, полагаат беден мал број луѓе ама позитивното е што на увид скоро сите ги пуштат на втор колоквиум. задачи од АП и ГП како што ги има во збирката, ама од потешките. Веројатност 99% има

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Пак јас =)))

Мене ми се падна геометриска прогресија како од збирката, со посета на туристи во еден град по месеци. Веројатност ќе има сигурно.

Официјална граница е 16 поени, ама на Драге може да му фркне и со 2 бода да те пушти на втор коловкиум :)

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.078
А потрошувачки кредити???
Е од овие ако даде, јас изгорев. А матрици дава ли ??? Оти веќе два дена само Гаус го решавам и тука некои си методи глупави. Само бројки ми се вртат во глава веќе :nesvest:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Е од овие ако даде, јас изгорев. А матрици дава ли ??? Оти веќе два дена само Гаус го решавам и тука некои си методи глупави. Само бројки ми се вртат во глава веќе :nesvest:
Дава, дава:) Јас имав нумеричка, во некои групи беше партиција, во некои Гаус. Само што ние имавме 3 колоквиуми, така што сега веројатно некоја задача ќе ја немате вие, ама матрица веројатно би дал.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.078
Дава, дава:) Јас имав нумеричка, во некои групи беше партиција, во некои Гаус. Само што ние имавме 3 колоквиуми, така што сега веројатно некоја задача ќе ја немате вие, ама матрица веројатно би дал.
Нека даде ...... :):) Да ми се исплати што два дена само множам ред со колони, па 300 чуда и така натака ..... :):):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom