- Член од
- 31 август 2010
- Мислења
- 188
- Поени од реакции
- 33
Фала колега, исто и на тебе...Али ја у паднатите се барам...хахахajde so srekja utre na menadzment ) site da polozime ) haha
Фала колега, исто и на тебе...Али ја у паднатите се барам...хахахajde so srekja utre na menadzment ) site da polozime ) haha
???? Зошто?????zosto?povrzana e nesto so menadz?
минимална граница нема, то ест има ама е имагинативна-зависи како е расположен, полагаат беден мал број луѓе ама позитивното е што на увид скоро сите ги пуштат на втор колоквиум. задачи од АП и ГП како што ги има во збирката, ама од потешките. Веројатност 99% имаПак јас =)))
Некој да каже какви задачи може да се паднат од низи и редови, само аритметичка прогресија или со геометриска? Нешто за потрошувачки кредити ...? Веројатност има секако ? :/
И колку е минималната граница за да се положи?
Еден ден пред колоквиум ме фати паника, кој знае нека сподели нешто
Мене ми се падна геометриска прогресија како од збирката, со посета на туристи во еден град по месеци. Веројатност ќе има сигурно.Пак јас =)))
Некој да каже какви задачи може да се паднат од низи и редови, само аритметичка прогресија или со геометриска? Нешто за потрошувачки кредити ...? Веројатност има секако ? :/
И колку е минималната граница за да се положи?
Еден ден пред колоквиум ме фати паника, кој знае нека сподели нешто
Кои беа тие? Оние кога зема некој кредит и го враќа после на скратен рок и некои такви? Ако е тоа може да се падне мислам.А потрошувачки кредити???
Е од овие ако даде, јас изгорев. А матрици дава ли ??? Оти веќе два дена само Гаус го решавам и тука некои си методи глупави. Само бројки ми се вртат во глава веќе :nesvest:А потрошувачки кредити???
Дава, дава Јас имав нумеричка, во некои групи беше партиција, во некои Гаус. Само што ние имавме 3 колоквиуми, така што сега веројатно некоја задача ќе ја немате вие, ама матрица веројатно би дал.Е од овие ако даде, јас изгорев. А матрици дава ли ??? Оти веќе два дена само Гаус го решавам и тука некои си методи глупави. Само бројки ми се вртат во глава веќе :nesvest:
Нека даде ...... Да ми се исплати што два дена само множам ред со колони, па 300 чуда и така натака .....Дава, дава Јас имав нумеричка, во некои групи беше партиција, во некои Гаус. Само што ние имавме 3 колоквиуми, така што сега веројатно некоја задача ќе ја немате вие, ама матрица веројатно би дал.