Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kolegi,ke se najde nekoj dobar da mi kaze koja e razlikata mikroekonomija na kolokvium i na ispit,deka nemam pipnato niso mikro,pa zatoa se mislam so da se pravi,dali da se sekiram uste od sea ili ne,haha:):):):):))))))
Mikro e mnogu lesno , golem del od teorijata veke si ja ucel kaj taki fiti , a ostatokot i zadacite se lesni za ucenje posto vo sve ima logika. Mnogu interesen predment , nisto ne se uci napamet.Od ponedelnik do cetvrtok so po 2-3 saati na den , mnogu lesno moze da se spremi.

Дечки збирката математика ја земав од лани, и сеа девојчево имаше допишувано нешто во таблиците со пенкало и избришав се тоа со коректор.. Сепак да не праат проблеми ради тоа? :vozbud:

Ај некој од прва година што бил на овие последните предавања по математика, да ми каже што работевме последно? И какви се жити се овие субматрици ??? Ќе ни требаат ли тие за полагање? И овие задачиве со ранг на матрици?

Дечки збирката математика ја земав од лани, и сеа девојчево имаше допишувано нешто во таблиците со пенкало и избришав се тоа со коректор.. Сепак да не праат проблеми ради тоа? :vozbud:

Тие што се допишани, самиот ни кажа да ги допишеме (ако мислиш на оние со алфа, бета...)
Ајт после пак ке си ги пишуваш :pos:

Mikro e mnogu lesno , golem del od teorijata veke si ja ucel kaj taki fiti , a ostatokot i zadacite se lesni za ucenje posto vo sve ima logika. Mnogu interesen predment , nisto ne se uci napamet.Od ponedelnik do cetvrtok so po 2-3 saati na den , mnogu lesno moze da se spremi.
Hahaha,fala sto me utesi,a za ispitot kako ide?Jas da si prasam za sekoj slucaj,mozebi ke gi nemam tie 2-3 saati od pon do cet:):):):)Hahahaha

ахахахаххахаххаааа де бе толку брзо се откажуваш ?????

хахахах не не , ја дипломирав па се откажав од економски :) остај ти тоа што пишува почетник дека нов ми е никот :D

еј колеги да ве прашам кој формули треба да се напишат во таблицата по математика???? плиссссссссссссс хелп :kesa:

еј колеги да ве прашам кој формули треба да се напишат во таблицата по математика???? плиссссссссссссс хелп :kesa:
Тие за метод на партиција(ако ви е за прв колоквиум тоа) иако минатата година формулите ги имаше на самиот колоквиум, друго нешто не ми текнува дека може да си допишете.

Nekoj nesto da spodeli za kejsovite po menaxment ?!
Ili link , kaj sto ima primeri ili korisni informacii?!

Hahaha,fala sto me utesi,a za ispitot kako ide?Jas da si prasam za sekoj slucaj,mozebi ke gi nemam tie 2-3 saati od pon do cet:):):):)Hahahaha
miro na ispit ime mn malku na zaokruzuvanje poveke se so pisuvanje i crtanje grafici

--- надополнето ---

Kolegi,ke se najde nekoj dobar da mi kaze koja e razlikata mikroekonomija na kolokvium i na ispit,deka nemam pipnato niso mikro,pa zatoa se mislam so da se pravi,dali da se sekiram uste od sea ili ne,haha:):):):):))))))
na kolkvium polozuvat mngu a na ispit samo po 5 pustat pa vidi

Ve molam za pomos ,koj ima zadaci od upravuvacko smetkovodstvo,mnogu mi se potrebni,i kazate kako da se polozi,toj mi e ostanat a epten sum odamna

pls

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom