Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За да можеме да одговориме на тие прашања треба да ја знаеме теоријата од книга, или што? Мислам, какви се тие прашања и по 1 поен ли носат? :)
по еден поен се, така да не ти вршат работа, али пожелно е да најдеш колега/шка што ги има одговорено и да си ги препишеш. се паѓаат истите од збирка.

финансиско сметководство денес слушнав нешто Љубе кажал до 230стр:lud: некој нешто? :)

Знае некој што е со задолжителните фотографирања? Денес видов пишуваше задолжително за сите студенти.
Изгледа ќе ни воведуваат картички за редовност. Пишува ли од кога ќе бидат сликањата?

Изгледа ќе ни воведуваат картички за редовност. Пишува ли од кога ќе бидат сликањата?

Да пишува, знам дека за втора е во понеделник и вторник за другите години не видов... Недај боже да мораме да одиме на предавања :nenene:

Знае некој да каже??? барем за еден од предметите ако не знаете за двата_lol:
колешке за сметководство на трошоци ќе ти кажам дека е од прва до петта тема, заклучно со петта. незнам дали има нешто скратено, знам дека има додадено нешто на зефир нов материјал во презентациите има ставено од Марина, нешто демек требало оваа година нов учебник да излегува ама не стигнало на време, па она што е проширено е ставено во презентации и посебни документи додатен материјал за учење.

За што се тие сликања и што поточно пишува на огласна?? бидејки не сум во ск па не можам да видам...:smir:

Ако го има некој бројот на тој Петар што спрема за испит математика нека ми го пише во ПП

колешке за сметководство на трошоци ќе ти кажам дека е од прва до петта тема, заклучно со петта. незнам дали има нешто скратено, знам дека има додадено нешто на зефир нов материјал во презентациите има ставено од Марина, нешто демек требало оваа година нов учебник да излегува ама не стигнало на време, па она што е проширено е ставено во презентации и посебни документи додатен материјал за учење.

Колега фала на одговорот, ама јас сум 2 год. и мислам дека проф. кажа на почетокот дека за нас ке биде помалку материјал за колоквиум а вие од погорната год. ке имате повеке глави за учење...Нема ли некој од 2 год. да каже???

Има :) јас сум втора и за прв колоквиум ќе ни биде заклучно со петта глава, а скратен материјал ќе имаме во втор колоквиум..

Колеги и мене ме интересира дали праксата за во Македонски Телеком е само за четврта година или може и од другите години !?

Колеги и мене ме интересира дали праксата за во Македонски Телеком е само за четврта година или може и од другите години !?
Еве што пишува за пракса во Македонски Телеком, ипак мислам дека тетките од студентски најубо знаат...

--- надополнето ---

Kaligula напиша:
Еве што пишува за пракса во Македонски Телеком, ипак мислам дека тетките од студентски најубо знаат...
http://www.eccf.ukim.edu.mk/studiranje/oglasna-tabla/praksi/4

За да можеме да одговориме на тие прашања треба да ја знаеме теоријата од книга, или што? Мислам, какви се тие прашања и по 1 поен ли носат? :)

Како што знам , од муабет вака со колеги , тие прашања се истите од збирката на почеток на секоја тема што ги има , а за поените незнам ќе те излажам ако ти кажам нешто :)

od prva god bil nekoj na vezbi matematika i dali pustaat spisoci?

Јас бев пред некој ден и оваа демонстраторката не знаеше од кај да почне да ни објаснува. Почна што било аритметична, а што геометриска прогресија, па низи ни црташе ..... катастрофа. Јас си отидов на паузата, а оваа на вториот час пуштила список, асистентот така и кажал, ама немало да се смета многу на тоа :icon_roll

Има :) јас сум втора и за прв колоквиум ќе ни биде заклучно со петта глава, а скратен материјал ќе имаме во втор колоквиум..

Ok. Фала колешке а фала многу и на СтрумичанецО за информациите :icon_razz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom