Економски факултет

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 септември 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
Да не знаете што поточно треба да се учи од Зефир по сметков. на трошоци(кој дел, бидејки има дадено повеке работи) и дали треба да се учи само од Зефир тоа или и тоа од книгата?Кои глави треба да ги учиме ние од 2 год.?Ke може некој да објасни што поточно треба?

Член од
6 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
Да не знаете што поточно треба да се учи од Зефир по сметков. на трошоци(кој дел, бидејки има дадено повеке работи) и дали треба да се учи само од Зефир тоа или и тоа од книгата?Кои глави треба да ги учиме ние од 2 год.?Ke може некој да објасни што поточно треба?
Jas kolku sto znam na zephyr se staveni 1 i 2 glava i toa najbitnite raboti i plus nesto sto go nema vo knigata deka taa e malce postaro izdanie. Spored mene mozes da si ucis samo od prezentaciite, a toa od kniga procitaj go onaka i taka na kolok. ke ima i zadaci plus taka da poise teorija mislam deka nema da ni bide potrebno;)

Член од
7 јуни 2010
Мислења
31
Поени од реакции
1
Jas kolku sto znam na zephyr se staveni 1 i 2 glava i toa najbitnite raboti i plus nesto sto go nema vo knigata deka taa e malce postaro izdanie. Spored mene mozes da si ucis samo od prezentaciite, a toa od kniga procitaj go onaka i taka na kolok. ke ima i zadaci plus taka da poise teorija mislam deka nema da ni bide potrebno;)
aj da te zamolam da mi kazesh ako znaesh do kade treba smetkovodsvto na troshoci da se uci za prv kolokvium teorija i zadaci i na koja data ke bide??vonredno sum a sakam da probam na kolokvium i dali treba nekade da se zapisham na spisol ili slicno? fala mnoguuu pozz:))

Член од
28 јануари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
1
Ај некој од колегите нека каже Менаџмент дали треба да се учат тие табелите со проценти што се, и од набројуванките по неколку реченици што се, дали само првата реченица, она најглавното ? :toe:

Член од
2 јуни 2008
Мислења
101
Поени од реакции
0
Знае некој до кај стигна дигитална во петокот?

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
трговско право нека каже некој од што да се учи? од скриптите во либро? до каде треба за прв колоквиум?

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
трговско право нека каже некој од што да се учи? од скриптите во либро? до каде треба за прв колоквиум?
трговско е доволно да се учи од презентации за да поминеш,ама доколку сакаш повеќе поени учи си и од книга

Член од
6 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
aj da te zamolam da mi kazesh ako znaesh do kade treba smetkovodsvto na troshoci da se uci za prv kolokvium teorija i zadaci i na koja data ke bide??vonredno sum a sakam da probam na kolokvium i dali treba nekade da se zapisham na spisol ili slicno? fala mnoguuu pozz:))
Kako sto kaza Marina asistentkata za 1 kolok. treba do 6 glava, t.e zaklucno so 5 glava (teorija i zadaci), a na koja data ke bide seuste ne se znae, ne e napraven rasporedot za polaganje... Za toa dali treba negde da se zapises neznam kako ide toa so vonrednite studenti, jas sum redoven i nie ne se zapisuvame nigde. Se nadevam ti pomognav nesto, pozz

Член од
9 април 2010
Мислења
25
Поени од реакции
0
колеги како треба да изгледа домашното по финансиско сметководство :raz: и од каде да најдам податоци за МСС1 :toe:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
9
Поени од реакции
0
Колеги ве молам некој нека пише за Корпоративно финансиско известување дали мора да се оди на предавања за да може да се полага преку колоквиум:buum:

Член од
15 септември 2010
Мислења
74
Поени од реакции
2
Има некој овде што е на банкарство и знае дали проф. пуштал списоци за колоквиум?:icon_lol: И уште една информација.... слушнав нешто дека од ова год. сите од 1 до 4та требало задолжително да одиме на пракса некаде и да доставиме потоа уверение на студентски дека сме биле??? Знаете ли нешто и за ова?

Член од
7 јуни 2010
Мислења
31
Поени од реакции
1
Kako sto kaza Marina asistentkata za 1 kolok. treba do 6 glava, t.e zaklucno so 5 glava (teorija i zadaci), a na koja data ke bide seuste ne se znae, ne e napraven rasporedot za polaganje... Za toa dali treba negde da se zapises neznam kako ide toa so vonrednite studenti, jas sum redoven i nie ne se zapisuvame nigde. Se nadevam ti pomognav nesto, pozz
da daa mi pomognaa:)) fala ti mnogu:))) pozz

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
Не ја знам точната дата, ама би требало што побрзо да пријавиш. Одиш кај професор или асистент и ти запишува во индекс, а на крај се носи и кај него и доле во студентски една копија.

Може по било кој предмет, освен тие што ти се веќе положени од прва година.
за втора година се задолжителни семинарските?а колку семинарски треба да направиме?една е доволна да пријавиме или треба повеќе?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom