за втора година се задолжителни семинарските?а колку семинарски треба да направиме?една е доволна да пријавиме или треба повеќе?
еднаа колешкее и задожително треба една за потпис во индекс и така

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за втора година се задолжителни семинарските?а колку семинарски треба да направиме?една е доволна да пријавиме или треба повеќе?

еднаа колешкее и задожително треба една за потпис во индекс и така![]()

Колеги микро до каде има предадено ? и од 90та стр.па натака да не има нешто скратено ?
фала :smir:
Па неам идено често, мене ми кажаа што скратила до кај 90та, колку е точно нз .. Не треба да се учи :колешке а имаш ли одено на предавања микро почесто?ако да ако можеш пиши што не треба да се учи од 38 страна па натака ако си била на предавања тогаш.
( Мноооогу скратила :pos2: )
Па неам идено често, мене ми кажаа што скратила до кај 90та, колку е точно нз .. Не треба да се учи :
-40та стр за Џевонс
-49 стр.
-50 та стр. до " при совршена елас.на побарувачката, можноста за водење политика .. " ( Значи од ова во наводниците до крајот на стр. треба )
-58 стр. за Кејнсовата теорија нз баш али ја ќе го учам само болдираното
Натака до 90та стр. се треба( Мноооогу скратила :pos2: )
Политика на соц.развој да не имаш некои инф. шо како треба да се учи ? Јас дознав дека имало некои тестови во либро![]()
Па јас кажав од 96та стр :pos2: нвм, ќе идам утре на микро па ќе прашам и за двата : )хахах да да мн скратила.ја на политика еднаш бев и веќе не идам тоа е само губење време и онака ништо не се слуша.на форумов некој пиша од 96 страна па натака требало да се учи за политика на социјален развој ама незнам колку е сигурно.на колоквиум ке имало и есеи и со дополнување прашања и со заокружување така ми кажаа а колку е и тоа точно незнам со оглед на тоа што ништо не се слуша:pos2:
Па јас кажав од 96та стр :pos2: нвм, ќе идам утре на микро па ќе прашам и за двата : )
нема проблем колешке
Извинете шо ви се мешам у разговор..... финансиско ке даваат бодови за тоа домашното што треба да е готово на 18ти?

Cekame izvestuvanje koleske za mikroПа јас кажав од 96та стр :pos2: нвм, ќе идам утре на микро па ќе прашам и за двата : )

)))))