- Член од
- 3 февруари 2009
- Мислења
- 104
- Поени од реакции
- 0
pisi vo ppАј ако има некој од постариве колеги што продава основи на маркетинг 9 издание и основи на менаџмент нека пише за цена и дали се добро сочувани:pos2:Фала однапред
pisi vo ppАј ако има некој од постариве колеги што продава основи на маркетинг 9 издание и основи на менаџмент нека пише за цена и дали се добро сочувани:pos2:Фала однапред
Ај нека биде некој добар:smir:Беше некој макроекономија на предавање? Даваше тие листови за дома што треба?
Jas bev vcera i nisto posebno nemase,predavase i tie sto se nemaa zapisano na ptviot cas na listovite,se zapisaa vcera,a denes ne otidov,a za listovi,vcera ne davase,a za denes se nadevam ne)))))Ај нека биде некој добар:smir:
Не даваше листови...Ај нека биде некој добар:smir:
Јас си земав копија, мислам дека нема потреба од оргинал.. али ти си знаеш:wink:..Не даваше листови...
Него, ај еден совет, да каже некој дали вреди да ја купувам книгата финансиско сметководство или копија да земам ?
види сандачеАј ако има некој книга ОСНОВИ НА МЕНАЏМЕНТ за продавање нека пишее ... :salut:
Проверив фала на информација ...и се надевам ке ми направиш услуга ???види сандаче
--- надополнето ---
не ми се верува шо прашувам ... математика до каде е прв колоквиум?