Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Moze li nekoj da mi kaze dali onie sto se na departmanot menadzment 4 godina imaat zadolzitelen predmet marketing menadzment?Go izbrav za izboren predmet sega vo 2 god na istiot departman bidejki na stranata na Ekonomski fak. go ima kako izboren a na oglasnata tabla na fakultetot go ima kako zadolzitelen predmet vo 4 godina departman menadzment??Ako nekoj znae sto,kako neka pise.Blagodaram odnapred:)

Ke odgovori li nekoj ????

јас сум втора година ама прашувам за другарка она е вонредно и коа отишла да се запише не и кажале дека треба изборни да избере и не избрала па сеа коа ке ги зема индексите ке бира па викам да прашам коа ке ги земате.фала многу и ако кажат коа ке ги земате индексите ако можеш пиши тука:)

Еве кога ќе биде земањето на индексите http://www.eccf.ukim.edu.mk/za-fakultetot/novosti/44 :pipi:

Сега стварно не знам ништо! Се изначитав многубројни коментари за изборните и не знам што да правам и што да земам :toe:

Сега стварно не знам ништо! Се изначитав многубројни коментари за изборните и не знам што да правам и што да земам :toe:

Koj godina si??? Zemi si vaka Angliski,dmografija,trgovsko sociologija, MCR imas dosta predemti so se lesni ah kako ne bev na vase mesto :)

--- надополнето ---

Социологија или Еколошки? :)

Sociologija majstore lani najmala 8ca bila :)

--- надополнето ---

Ke odgovori li nekoj ????

Ti si nova programa i jas go iam izboren ali ne go zijam poso predemtot e zeznat , jas sum treta godina i ne mi e redoven u 4ta

ко не кажа порано јас будала во еколошки се пикнав,се надевам дека ке можам од понеделник да го менам оти не оди на арно глеам сите се жалат од еколошки менаџмент
Bi trebalo da mozes,minatata godina mozese,ke ti gi skrtnat i drugi ke ti napisat:):):):)

Сега нешто ми текна за предметот информациони технологии, го видов во листата, го полагал некој од вас, имам слушнато дека е лесно и дека на компјутер се работи?

Сега нешто ми текна за предметот информациони технологии, го видов во листата, го полагал некој од вас, имам слушнато дека е лесно и дека на компјутер се работи?

Има и полесни. Во главно не е тешко, лани се полагаа два колоквиуми теорија, еден практичен во ексел. Принципот е сличен на е-бизнис, прашања на заокружување (со даден број на точни одговори) и прашања на дополнување. Со минимално учење може да се фати 8ца... ако се интересираш за компјутери би ти го препорачал.

Pa nez kolku e lsno bas toa informacioni ko so znam se zalea tret kol ili prakticki se vika lsen toj a pismniot del nz se zalat lugje moja generacija, ziko mos da smenis ali 1000ce ke trbea da im daes :D

Мислам дека сега на почеток не се плаќа за промена на изборен предмет, ама тоа не е проблемот, проблемот е КОЈ предмет да земеш.

abe koj da zemes od ovie nema da bide strasno

1.Trgovsko
2.Demografija
3.Angliski
4.Sociologija
5.MCR(menadzment na covecki resursi)

Mozes etika malce e ama poveke trud treba a i profesorot so go predava sea e super i mlad e i ima razbiranje za se :)

--- надополнето ---

За бруцоши не е муфте? :) :raz:

E neznam moze e u moe vrme na pocetok bese mufte hahah vidi proveri vo sekoj slucj ke ti se isplati menjanjeto i da daes 1000ce :)

Мислам дека сега на почеток не се плаќа за промена на изборен предмет, ама тоа не е проблемот, проблемот е КОЈ предмет да земеш.
земи си ко шо рече SBEP_CPB демографија или социологија,ако не се лажам моја група си(од сабајле) :) и ко шо видов освен еколошки и социологија не ни се поклопва со предавања

--- надополнето ---

E neznam moze e u moe vrme na pocetok bese mufte hahah vidi proveri vo sekoj slucj ke ti se isplati menjanjeto i da daes 1000ce
еми ко беше муфте во твое време :) шо ме плашиш сеа вака дека треба да платам не ке да е сеа со пари,ако треба да платам не менвам па шо сака нека е :)

земи си ко шо рече SBEP_CPB демографија или социологија,ако не се лажам моја група си(од сабајле) :) и ко шо видов освен еколошки и социологија не ни се поклопва со предавања

Море ја троговско право земам и гајле ми е!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom