Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако те разбрав добро место изборен со 8 кредити ќе земеш изборен со 6 кредити и ќе ти испаднат 60 кредити вкупноДечки ја налетав на друг проблем......... Како што ми се испланирани семестрите и изборните + бројот на кредити ми испаѓаат 62 кредити наместо 60 проблемот лежи во нивнион тап мозок со ограничувањето од 35 кр во семестар и така мора да го земам изборниот кој носи 8 кредити и испаѓа 62 вкупно.Одам ја да и објаснам пак на таа на студентски но се залуудно ваша идеја
И претходно негде напишав, информациите на страната на економски не се точни, гледајте според водичот кои ви се задолжителни и барајте ги дали се во зимски или летен на факултет. И btw сфатете дека тоа што било до лани од сега не важи. Значи не е битно лани сметководство во кој семестар бил, битно е од оваа годинаХмм...на страната на економски во прва година сите задолжителни предмети имаат по 9 кредити, а и некои од изборните. Може да е грешка, кај може половина од предметите по 9 кредити да имаат?
^ На 2ри, а увид за да ти даде кои теми треба да ги спремиш е у понеделник од 10 до 11 или 11 до 12 не сум баш сигурна.
Мала помош околу изборните предмети..Овој предмет односи со јавноста некои позитивни страни и негативни ???исто за теорија на организацијата?или пак некој друг предмет али со кредити 6,0 за да дојда 60 вк од цела година..(збрки со ова кредитиве)
Има списоци на огласна табла и тие би требало да се точни. А податоците од страната на економски често се нерелевантни па ништо чудно да испогрешиле и сеа. Инаку како што ја глеав табелата на факултет, задолжителните предмети од 2ра до 4та год носат најчесто по 8 кредити, додека изборните предмети носат 6 кредити. Разликата е во предметите од прва година кои што носат по 9 кредити, бидејќи нели во прва има 7 предмети, а понатака по 8.