Можна ли е таква бременост?

• Креатор на темата Креатор на темата za_kajgana
  • Време на започнување Време на започнување
E уште тоа не сум го видел, дечкото да сврши на женско во уста и таа после 1 месец гледаш бремена, тоа сперматозоидите ке си најдат пато, ( This is madness.... Madness? - This is SPERMA ! )

Е да ако голта па за секој случај да ги исфрли преку мочкање да не остане ван матерично у мочен меур :pos2:

Ова прво не ти звучи логично-не може прво да дојде во мочен меур. Прво иде у желудник и ако тука не се уништи све, тогаш може да настане оплодување. Значи, НЕМА ЛОГИКА!!!

Твојава логика убива бе :pos2:
значи спермазоидите имаат вакви
ninjagrapplinghook.jpg
Висат по зидови и чекаат некоја јајце клетка да налета и тогаш
ninja7.jpg
Заседата успешна а за да не се случи тоа рипајте во место за да ги измочкате лошите момци
Уствари вака изгледа спермата ninja.png
sperm_pic4.jpgА ова ие само камуфлажа и патот до јајце клетките ие преку мочоводниот канал:pos2:

Гледам си се потрудил. Но последната слика не ваља! ТИЕ се црни!
Земи прочитај нешто, не за друго, за да знаеш...

--- надополнето ---

И ај објасни зашто по правило се моча после однос?

mindfuck.jpg
вака не сум се смеел одамна А кој гинеколог ти има препорачано обавезно после ебење да се мочаш како средство за контрола на бременост тоест како контрацепција :pos2:

Има еден у мое маало, млад доктор. Се гледа дека многу знае, од прв поглед се гледа. Понекогаш кога одам кај него на преглед, практично ми покажува како се прават некои работи и како да се заштитам. Тој, ако баш сакаш да знаеш, ми има кажано за ова. Значи, доктор ми кажал! И попрво на него ќе му верувам, отколку на некој на форумов. И плус ми наплаќа само преглед.

Абе ептен учен и многу знае :pos2:super-retard.jpg

Има еден у мое маало, млад доктор. Се гледа дека многу знае, од прв поглед се гледа. Понекогаш кога одам кај него на преглед, практично ми покажува како се прават некои работи и како да се заштитам. Тој, ако баш сакаш да знаеш, ми има кажано за ова. Значи, доктор ми кажал! И попрво на него ќе му верувам, отколку на некој на форумов. И плус ми наплаќа само преглед.

Чим му веруваш до толку, убаво ти покажал изгледа.

„Ајде сега ноџињата на боксот, рашири, е вака кога ќе ти прави како јас сеа излези-влези и кога како јас сега ќе ејакулира внатре, е сеа скокај и мочај во исто време и немаш гајле“. „Дај 500че за прегледот само, практичната настава ти е на моја сметка....а и задоволство“. :tapp:

значи на мене ако еден Градежен работник ми каже дека ако ме удри греда по глава нема да боли и јас ке му верувам иако е стручњак во неговата работа и се знае за гредите. Пфф. До дека ојде светот, кажи му ти на дечко ти нека си ја остави спермата во вагиналното каналче па ти мочај после 2 литра од мочниот канал кој нема никаква допирна точка со вагиналното каналче, ааа btw забораив да ти кажам дека ако тестот за бременост е позитивен немој да се изненадиш... Stupidity has come to a whole new level called "Blonde"

Немате врска што зборите. Кој сте бе вие? Некои таму...и дали имаат основно школо. Ја овде зборам за ДОКТОР!!! ГИНЕКОЛОГ!!! Неколку години идам кај него и никогаш немало ни сомнеж за бременост, благодарение на неговите совети. Докажано!
И баш ти е глупа споредбата со градежниот работник-некој као треба да ми каже дали ме боли кога ќе се удрам??? Ало?

И за какво каналче ти бре збориш?

latest scientific discovery pissing used as contraception

--- надополнето ---

Немате врска што зборите. Кој сте бе вие? Некои таму...и дали имаат основно школо. Ја овде зборам за ДОКТОР!!! ГИНЕКОЛОГ!!! Неколку години идам кај него и никогаш немало ни сомнеж за бременост, благодарение на неговите совети. Докажано!
И баш ти е глупа споредбата со градежниот работник-некој као треба да ми каже дали ме боли кога ќе се удрам??? Ало?

Ти си машко поточно некој педер кој што се представува како женско по форумиве :kesa:
Да не е ветеринар случајно тој твој доктор па да ти објаснувал за кокошки??

е ти колку каналчиња имаш доле ма? едно ли само? да не ти се споени твоите, тогаш ти си медицински феномен, Ем мозок немаш ем вагинално каналче немаш

Мене како ми се гледа работава оваа гарант ке забремени во некој базент или езеро кајшто дркал некој

Мене како ми се гледа работава оваа гарант ке забремени во некој базент или езеро кајшто дркал некој

имам сретнато таков случај ама лејдиКју кога ке забремени така ке оди кај докторот МЛАД нејзик кој што и наплаќа само за прегледи, ке го пцуе ке рече абе мочав рипкав тропкав ама ова бебево растеее

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom