- Член од
- 5 јануари 2008
- Мислења
- 2.806
- Поени од реакции
- 3.062
фала мн
Немаат искусено вистински напад на паника...затоа мислат дека патат од анксиозност.Според објаснувањава , значи секој трет/а што го/ја знам - пати од анксиозност ...or is it bad weed what they smoking
what the world is coming to :nesum:
и ти сега..ги напрај зависници од хероин.:smir:Немаат искусено вистински напад на паника...затоа мислат дека патат од анксиозност.
Вистинското нешто е бетер од луциден трип проследен со ладна пот и пострашен од најстрашната фобија.
Хахи ти сега..ги напрај зависници од хероин.:smir:
шалата на страна, во постовите погоре си во потполно право, бидејќи со ова што го прочитав доаѓа дека и јас патам од анксиозност, а колку што сум запознаен ја немам оваа болест (доколку може да се нарече така). Сепак во многу од симптомиве се препознав...утре на матичен.Хах
Сам иам патено од тоа па знам шо зборам. Не ги напраив ништо
Ако у сред сон се будиш, бладаш, глеаш големи сферични нешта како паѓаат врз тебе, гледајки во тепихот сфаќаш дека е многу длабоко надоле, гледајки напред си многу далеку од нештата но сепак ретардирано големи се и се приближуваат, не моеш да стоиш, седнуваш - бетер, затвараш очи - паѓаш, отвараш очи - пак пеколот го гледаш, те облева ладна пот, не се контролираш, се тресеш и збориш глупости. Сепак си свесен и тоа е најстрашното, и свесен си дека изглеаш ко лудак додека си убеден дека не си, ама стравот е тука, срцето 200 на саат, мозокот дупло....шалата на страна, во постовите погоре си во потполно право, бидејќи со ова што го прочитав доаѓа дека и јас патам од анксиозност, а колку што сум запознаен ја немам оваа болест (доколку може да се нарече така). Сепак во многу од симптомиве се препознав...утре на матичен.
Болдираново, да некогаш ги имам овие искуства, другово не..Ако у сред сон се будиш, бладаш, глеаш големи сферични нешта како паѓаат врз тебе, гледајки во тепихот сфаќаш дека е многу длабоко надоле, гледајки напред си многу далеку од нештата но сепак ретардирано големи се и се приближуваат, не моеш да стоиш, седнуваш - бетер, затвараш очи - паѓаш, отвараш очи - пак пеколот го гледаш, те облева ладна пот, не се контролираш, се тресеш и збориш глупости. Сепак си свесен и тоа е најстрашното, и свесен си дека изглеаш ко лудак додека си убеден дека не си, ама стравот е тука, срцето 200 на саат, мозокот дупло....
Ако се пронајде - да, страдаш од анксиозност