С
сашенко
Гостин
а да си направиш ти профил на факбук, и така фејзбуков више стана клише...а, шо викаш?
16$ пер монтх...
12432 грл ниер ју..
Паметно.Колку се плаќа на тоа?Има и нашинки мислам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а да си направиш ти профил на факбук, и така фејзбуков више стана клише...а, шо викаш?
16$ пер монтх...
12432 грл ниер ју..
Аууу баш напротив, вака невино изгледа (хехехехехехе невино) ама којзнае што прави...^ Верник е оваа, значи она и садо-мазо два различити поими.
Ај се фатиме
Вака изгледам:
сеxигрл.jpg
Верувала или не, мажите не се толку плитки како што мислиш... барем не оние кои што знаат што сакаат.
Каде ти е тука карактерот, природата, енергијата...
you_really_gonna_have_to_do_better_than_that.mp3
![]()
Па дечкото не потенцирал карактер, рекол ПЛАВУША, а на сликата очигледно е дека сум плавуша, duhh -.-. А и за карактер накнадно ќе се договориме, прво да ја видам викендичката (Y)
Убавината пред карактерот, за дечкото(Swen).Па дечкото не потенцирал карактер, рекол ПЛАВУША, а на сликата очигледно е дека сум плавуша, duhh -.-. А и за карактер накнадно ќе се договориме, прво да ја видам викендичката (Y)
Убавината пред карактерот, за дечкото(Swen).
Aaa ти викендичката сакаш да ја видиш(претпоставувам дека знаеш што се подразбира под гледање на викендичка)
Знам, али не е битно, до викендичката и автобус иделДа точно знам што се подразбира ХАХАМинус му е шо нема кола :|
Знам, али не е битно, до викендичката и автобус идел![]()
0:45, време еАх добро е, ми олесни, сега мирно ќе спијам и ќе го сонувам *Swen* :*
Ах добро е, ми олесни, сега мирно ќе спијам и ќе го сонувам *Swen* :*
Не сонувај, нека ти стане сонот јаве
Ајде и колата ќе биде од јуни![]()