БАРАМ ЖЕНСКА

• Креатор на темата Креатор на темата Swen
  • Време на започнување Време на започнување
l_08c008e9adb3fd4278c65328d130a74c.jpg

Кој има ваква сестра или мајка да му одам дома на гости... ?

^ Верник е оваа, значи она и садо-мазо два различити поими.

^ Верник е оваа, значи она и садо-мазо два различити поими.
Аууу баш напротив, вака невино изгледа (хехехехехехе невино) ама којзнае што прави...

(type Nikki Benz)

Ај се фатиме
Вака изгледам:
сеxигрл.jpg

:pos::pos:
Верувала или не, мажите не се толку плитки како што мислиш... барем не оние кои што знаат што сакаат.

Каде ти е тука карактерот, природата, енергијата...

you_really_gonna_have_to_do_better_than_that.mp3

;)

:pos::pos:
Верувала или не, мажите не се толку плитки како што мислиш... барем не оние кои што знаат што сакаат.

Каде ти е тука карактерот, природата, енергијата...

you_really_gonna_have_to_do_better_than_that.mp3

;)

Па дечкото не потенцирал карактер, рекол ПЛАВУША, а на сликата очигледно е дека сум плавуша, duhh -.-. А и за карактер накнадно ќе се договориме, прво да ја видам викендичката (Y)

Па дечкото не потенцирал карактер, рекол ПЛАВУША, а на сликата очигледно е дека сум плавуша, duhh -.-. А и за карактер накнадно ќе се договориме, прво да ја видам викендичката (Y)

Заеби, со тебе изгледа ништо не правиме, многу нестрпливо ми делуваш, а башка звучиш како некоја опасна швалерка (а мама ми кажа да се пазам од такви).

Убавината пред карактерот, за дечкото(Swen).

Aaa ти викендичката сакаш да ја видиш :pos: (претпоставувам дека знаеш што се подразбира под гледање на викендичка)

Убавината пред карактерот, за дечкото(Swen).

Aaa ти викендичката сакаш да ја видиш :pos: (претпоставувам дека знаеш што се подразбира под гледање на викендичка)

Да точно знам што се подразбира ХАХА ;) Минус му е шо нема кола :|

Ах добро е, ми олесни, сега мирно ќе спијам и ќе го сонувам *Swen* :*

Не сонувај, нека ти стане сонот јаве :)

Ајде и колата ќе биде од јуни ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom