Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
),ама бидејки дедо ми е три пати женет,татко ми има полу-брат и полу-сестра.Братот негов никогаш го немам видено,само знам како се вика.За него никој во фамилијата не знае ни каде е ни што се случува со него веќе со години.Сестрата е малечка 6-7 одд.,ретко се гледа со нејзе.Има некој од вас полу-брат/сестра?
како сте дознале првично?
која била вашата реакција?
како сте се чувствувале? :smir:

Како прво, прашањава ти се заникаде. :smir: Си можела да прашаш дали живеете заедно или дали и колку често се дружите. Или нешто слично, а не ваквиве, ме потсеќаат како да ти кажале твоите да си посвоен, а не дека имаш полубрат/полусестра.
1. Јас имам постар полубрат.
2. Исто како што дознаваш дека имаш брат/сестра. Не се сеќавам како и да е, прилично мал сум бил.
3. /
4. /
Па добро, еве ти сподели твое искуство :smir:..Инаку, мене муабетот ми беше што кога ете не дознаваш на нормален начин, кога тоа било криено..во тој случај прашањата нема да мибидат толку сувишни,така? :smir:
--- надополнето ---
krstenik , си можел и тука да ме прашаш :smir: иначе да, имам :violent1:
Поинтересно би било прашањето „Има некој од вас третина-брат/сестра?“![]()
Никогаш дома не се зборувало за минатото на татко ми. Прв пат ја видов кога имав 5-6 години, не знаев која е, се сеќавам само дека мајка ми беше многу изнервирана за нејзиното појавување
значи продолжува периодот на "татина принцеза"..потоа ја видов кога имав 12 години, повторно се појави кај мене дома, само што за разлика од оној првиот пат, сега бев поголема и љубопитна, и останав во дневна..она беше дојдена со дечко/маж, немам појма, и не ја знам нит денес причината..НО, почнаа да разговараат со татко ми, и ја полека сваќав која е у ствари таа особа:nesum: и после реакција, можеш мислит, плачење, трескање врати..не знам колку долго ме држеше тој револт :nesum: потоа дознаа и во школо, колку понижувачки :nesum:
razgalen sum epten