Волци во темата сме сите,и јас и ти...нели дека ако јас стојам со негативен став према абортусот,ти си со спротивното од мене.Нема во темата јагниња(не се залажувајте

)Тука сме да коментираме,ги имам сите постови до еден прочитано,ако сум заслепена едноставно ќе ги прескокнувам,но сепак ги читам и мило ми е што ниеден коментар не ми го промени ставот кон абортусот.И баш поради тоа што имам деца,и знам колку значи еден човечки живот не го оправдувам,бидејки секое утро се будам и гледам три мали ангели полни со живот.Можеби и мене ми било прерано,кариера пред мене,шетање,уживање,журки....ама сето тоа паѓа длабоко во длабокиот океан кога ќе видам пар насмеани очи.Зошто поради моите уживања да го скратам тоа?
Дека е убиство е убиство,само некои тоа убиство го ублажуват и го игнорират за да можат после направениот чин да си ги мачкат раните (ако се створат)
Кој не е способен за деца нека не ги прави,живееме во еден модерен свет.Ако јас знам дека после алкохолот ми е лошо,повраќам и сум за никаде не го ни конзумирам.