Помош (конфјусд смајли)

Член од
8 февруари 2009
Мислења
285
Поени од реакции
39
А како можевте ова да го испуштите не ми е јасно!!! :uvo:
ne se sejavam deka mi se slucilo,mozda pred pubertet koga mi bil crvce, togas i ne go gledav mnogu osvcen vo temnica.
sega go sreduvam,se depiliram na preponi,zadoveoln sum so nego(bar do sega mi go falele) iako me gone maskata psiha deka potrebno e uste ama sepak odlicen e .
p.s koga imam seks pozam mnogu bidejki ako ja promasam moze da dobie vospalenie na bubrezite.
и

jas ne znam kako moze da ne me interesira kakva e,stoe e ..................
Mene ne mi se vrte toa vo glava znam deka sama ke legne.
фрајер јебе у бубреге :ija:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Прилично сигурен сум дека на сликата носе црни чорапи и кафеави олд скул влечки.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Баш ме интерисира што ќе каже сеа :))

P

PewDiePie

Гостин
Луѓе не се заебавајте бе уште го нема бришете темава,ќе останеме без швалер на форумов :nesum:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Ех дете, шо си напраи море... а нели ти беше убао, ќути трај таму низ околните рурални средини, остани шеф у село.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
285
Поени од реакции
39
Баш ме интерисира што ќе каже сеа :))
Веројатно како ние немаме живот и се занимаваме со него дури он прца првокласни п**ки што сами одма му се даваат и веројатно ке следи закана дека ке не тужи или запука со кундакот :helou:

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Си мислев да отворам ваква тема со сите негови мислења. :)
otvori so cekas,ne e lesno da si faca.
ima interesni mislenja kaj mene kolku sto ima magareto vlakna.
deckoto sto e na slikata e otepan bes puska

--- надополнето ---

Прилично сигурен сум дека на сликата носе црни чорапи и кафеави олд скул влечки.
versace odelo

--- надополнето ---

После сите постови на solunski atenta се прашував кој може да биде толку голем фраер. Тешко ми беше да откријам. Се додека не ја најдов сликата кај девојка ми во телефон. Беше потпишано во именик solunski atenta (L) :-* и нареднава слика:

Дали е тој сигурно?

Патем, го има стилот за Јамаха.
hahha abe filipronaldo ako imala slika od mene vo telefonot znaci ja imam raboteno.
sigurno ja gleda sikata dodeka mastrubira,ama ako mastrubira za ovoj mavnite se vo vardar ako ste od skopje.

--- надополнето ---

Пазете да не го разлутите, да не ви дојде по дома да ве "расцвта" вас и се женско по дома. :pos2::pos2::pos2:
pa za toa se kriat.
ne e vazno sto mi zboruvaat zad grb,vazno koga ke se svrtam site molcat

Фан на Интер

Rasturac na ZABAVI
Член од
26 јануари 2010
Мислења
612
Поени од реакции
22
otvori so cekas,ne e lesno da si faca.
ima interesni mislenja kaj mene kolku sto ima magareto vlakna.
deckoto sto e na slikata e otepan bes puska

--- надополнето ---

versace odelo

--- надополнето ---

hahha abe filipronaldo ako imala slika od mene vo telefonot znaci ja imam raboteno.
sigurno ja gleda sikata dodeka mastrubira,ama ako mastrubira za ovoj mavnite se vo vardar ako ste od skopje.

--- надополнето ---

pa za toa se kriat.
ne e vazno sto mi zboruvaat zad grb,vazno koga ke se svrtam site molcat
Од Тетово се во Пена ќе се мавнат...:vozbud::vozbud: А Солунски Атентата па нели трбаше да погинеш 1901ва на не да ебаваш по Тетово

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
После сите постови на solunski atenta се прашував кој може да биде толку голем фраер. Тешко ми беше да откријам. Се додека не ја најдов сликата кај девојка ми во телефон. Беше потпишано во именик solunski atenta (L) :-* и нареднава слика:

Дали е тој сигурно?

Патем, го има стилот за Јамаха.
filipronaldo ti sigurno si tia sto vcera vecerta primi boks od mene pa na setaa taa i vrsnik mi bese ,pa koga stana ja bara registracijata misle cisterna go udarilo.
Ovaa ti go kazuvam od iskustvo.
Site tia sto sum gi tepal ili sto probuivale da mi stoat na patot mu se slucuvalo toa.
Mi se uklucuvaat na skajp stavaat so lazen nik i mi vikaat-ej ti ke vidis vecer sto ke ti se sluce,on si misle mene srceto vo petite mi e ama ustvari me prave posilen.

--- надополнето ---

Добро ама овде не се гледа дали носиш влечка или чевла па претпоставував.
abe ti na tia so e na slikata i na tia sto ja napravil temata da mu e**s se.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Сите можете да му се фатите за таквото на солунски!

Брат не се замарај, љубоморат дека вртиш пички и имаш Јамаха(ако не грешам)...

Kajgana Shop

На врв Bottom