S
Sheldon Cooper
Гостин
Иначе Нико беше добар нез зашто испадна...тоа лиглето влезе..гррррр
Кога чув дека Ношпал им е професор, ништо чудно... :nesvest:Второ, што правеле децана студенти ми мили на ФОН, убава кажа Игор дека дечките биле експериментални глувци. Речиси и да немаше нечиј стајлинг што ми се свиѓаше.
Кога чув дека Ношпал им е професор, ништо чудно... :nesvest:
Инаку мило ми е што Мики успеа да помине, и уште помило што Денис отпадна.![]()
Он Декан е на ФОН бе, а мислам и дека предава нешто.озбилно Ношпал професор???? за грев студентите
Абе ФОН плени со знаење и вештини па да не те чуди ваква титула. Го почитувам човеков во одредени рамки. Ама да ги ставиш момцине во рацете на деца што учат е аматерски. И кркаа критики ни криви ни должни.Боби[Мкд];4139808 напиша:Он Декан е на ФОН бе, а мислам и дека предава нешто.![]()
Ја ќе ти кажам зашто е чудно. Земете гласајте па нема да ви биде. Со пишување постови и викање пред телевизор нема никого да го внесете во финале. Пратете порака некоја ако имате фаворит да му се невиди. Од овие што се жалат овде 1 % немаат пратено порака. Се дури не се вмешате со некое денарче немате право на теории на заговор.Ако го земиме во предвид форумот се гледа дека на појќето Нико и Виктор му се фаворити и не само форумот ете и фб топици итн. стварно е чудно како се деси ептен спротивното и двата бидат отпаднати????
Види јас можде фаворизирам некого, ама ете не гласам ..а верувам дека и повеќето не гласат, не си арчат кредит, чест на исклучоци.Ако го земиме во предвид форумот се гледа дека на појќето Нико и Виктор му се фаворити и не само форумот ете и фб топици итн. стварно е чудно како се деси ептен спротивното и двата бидат отпаднати????
Ја ќе ти кажам зашто е чудно. Земете гласајте па нема да ви биде. Со пишување постови и викање пред телевизор нема никого да го внесете во финале. Пратете порака некоја ако имате фаворит да му се невиди. Од овие што се жалат овде 1 % немаат пратено порака. Се дури не се вмешате со некое денарче немате право на теории на заговор.
абе мора да има и то врска кога некои имиња од идол често се спомнуваат имат фанови значи е сега колку гласале колку не гласале незнамВиди јас можде фаворизирам некого, ама ете не гласам ..а верувам дека и повеќето не гласат, не си арчат кредит, чест на исклучоци.
Така да коментарите на форумот нема потреба да се споредуваат со гласови.