old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
- Член од
- 11 август 2009
- Мислења
- 6.158
- Поени од реакции
- 5.933
Justin Bieber македонска верзија е детево...:je::je::je:
Помина и Костааа, мојот фаворит.
Justin Bieber македонска верзија е детево...:je::je::je:
:je::je::je:
Детево просто го обожавам. Мора малку повеќе самодоверба да стекне, зашто поседува се живо за да биде ѕвезда. Иначе и момците со него што беа Иван и Нико ми се меѓу фаворитите.:je::je::je:
Види имал главоболка, затоа не ја знаеше...Језда не ја знаев оваа точно оваа Неправда претходно али со гледањево денес одма се памти.А дегенот Џиџи цел ден што ја учи и пак не ја научи.
20 ко што разбрав сеДругата недела ке се знаат 10 финалисти, има уште еден круг (соло пеење) и после од март почнуваат гала вечерите
јас разбрав дека од овие што се досега 20 и нешто ке се изберат 10 души за гала вечерите20 ко што разбрав се
Веќе избрани се уште одамна ама 20јас разбрав дека од овие што се досега 20 и нешто ке се изберат 10 души за гала вечерите
али 20 души за гала вечерите, секаде по 10 се (за 9 гала вечери)Веќе избрани се уште одамна ама 20
Ај да речеме дека некој финалистите ми потшепналали 20 души за гала вечерите, секаде по 10 се (за 9 гала вечери)
Тогаш кажи како ке бидеАј да речеме дека некој финалистите ми потшепнал
Тогаш кажи како ке биде
со 20 финалисти на гала вечерите или 10 (за 9гала вечери)?
Сега за сега...Има уште еден круг до финалето, не се радувај предвреме
Ја ќе ве замолам да не кажувате однапред кои дечки се влезени понатаму, оти фино си кажувам дека пост кој ќе содржи име на финалист ќе го бришам :helou: