GrouchoMarx
Мочко
- Член од
- 26 јануари 2008
- Мислења
- 2.907
- Поени од реакции
- 469
Оваа нека се убие, под хитно. Или нека не искача од ДАБИЛЕ!
Си отиде мојот идол :cry:
Иф јУ кУлД оНлИ сИ..
Оваа нека се убие, под хитно. Или нека не искача од ДАБИЛЕ!
Иф јУ кУлД оНлИ сИ..
Коста Хаџикојчев се вика дететоМи треба информација, никако да дознаам како се вика и презива момчето што има 14 години што свиреше на гитара, мислам од Гевгелија е. Дај известете ме за име, презиме, да не има некоја ФБ фан група, оти детево ме освои..
Има некоја ѕвезда па шта чеш. Да беше родено на запад, ќе се тепаа продуценти да го земат под своја капа.
И има еден други дечко ја пееше од Синатра My way, црн со долга коса и брада, малку постар, неверојатен глас имаше дечкото, штета што не го дадоа целосно како пее во вториот круг..
На мое изненадување ние имаме страшно талентирани дечки, во сиот шунд, тројца нека се појават асални во вака мало место јас ќе бидам презадоволна. Двајца веќе најдов..
Штета,го исфрлија македонскиот идол
Иф јУ кУлД оНлИ сИ..
Дечкото е 23 години од Битола, се вика Нико Ѓоргиевски. Школски ми е од средно, детето талентирано беше отсекогаш за пеење, за глума, па и свиреше гитара мислам, само беше малце напорен социјално и не беше баш прифатен. Гласот го имаше отсекогаш, ама сега гледам се има школовано музички, пеј растура. Нешто наставник е во некоја школа за пеење и има пеено опера негде. Знам студираше Русија негде не сум сигурен шо и колку долго, ама соло пеење сигурно има студирано негде.Ми треба информација, никако да дознаам како се вика и презива момчето што има 14 години што свиреше на гитара, мислам од Гевгелија е. Дај известете ме за име, презиме, да не има некоја ФБ фан група, оти детево ме освои..
Има некоја ѕвезда па шта чеш. Да беше родено на запад, ќе се тепаа продуценти да го земат под своја капа.
И има еден други дечко ја пееше од Синатра My way, црн со долга коса и брада, малку постар, неверојатен глас имаше дечкото, штета што не го дадоа целосно како пее во вториот круг..
На мое изненадување ние имаме страшно талентирани дечки, во сиот шунд, тројца нека се појават асални во вака мало место јас ќе бидам презадоволна. Двајца веќе најдов..
Леле, гревче!
Иф јУ кУлД оНлИ сИ..
Истиот дечко само дали го има како пее во 2-риот круг?Macedonian Idol - Кристијан Веловски
http://mesto.com.mk/video/8WROYW12G9Y1/Macedonian-Idol--Кристијан-Веловски
Го немаше како пее вториот круг. Го има само во поминати кандидати накај 1:40Истиот дечко само дали го има како пее во 2-риот круг?
Ахам .. фалаГо немаше како пее вториот круг. Го има само во поминати кандидати накај 1:40
Macedonian Idol - Поминати кандидати 2. круг
http://mesto.com.mk/video/7XDUS93WAGUS/Macedonian-Idol--Поминати-кандидати-2-круг
Може некој да ми ја најде песната што ја пее на 01:23?Macedonian Idol - Кристијан Веловски
http://mesto.com.mk/video/8WROYW12G9Y1/Macedonian-Idol--Кристијан-Веловски
Може некој да ми ја најде песната што ја пее на 01:23?
Може некој да ми ја најде песната што ја пее на 01:23?