Ucumar - Укумар

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Pa ne go procihta toa shto go pishav? Pishuva deka bile uplasheni i go frlile teloto..
Исплашени... а доволно храбри да му ја отсечат главата. ЛОЛ

нека стои темава како општа и за ова јужно-американско створење... и онака чупакабра ми беше осамен

Исплашени... а доволно храбри да му ја отсечат главата. ЛОЛ

нека стои темава како општа и за ова јужно-американско створење... и онака чупакабра ми беше осамен

Vo pravo si... ne e do mene...

Гугл резултати за Ucumar:
projec6.jpg

2843649840_bb816ea183.jpg

ucumar1.jpg

И тој цртежот погоре. :)

Гугл резултати за Ucumar:
projec6.jpg

2843649840_bb816ea183.jpg

ucumar1.jpg

И тој цртежот погоре. :)
Првата слика најверојатно е од некој нисконискобуџетен документарец за створењево... чубака изгледа поприродно и пореално. Втората слика... очигледно е дека се работи за куче, а во третата слика... човеку па тоа е мечка. Битно.. Укумар е човеколико суштество ни малку слично на 2та и 3тата слика.

Гадно е.Како им било на тие ранчери кога го виделе живо до нив ....уд рофл.....

Некако многу храбри тука сте ми.

Замисли во некоја вукојебина населена со необразовани фармери дојде нешто вакво, ќе го задржиш телото за на интернет да го пушташ? Ќе си го прашам

Првата слика најверојатно е од некој нисконискобуџетен документарец за створењево... чубака изгледа поприродно и пореално. Втората слика... очигледно е дека се работи за куче, а во третата слика... човеку па тоа е мечка. Битно.. Укумар е човеколико суштество ни малку слично на 2та и 3тата слика.

Првата слика е од филм - пародија. :)

Мистерија е, затоа и на Гугл нема резултати во врска со тоа. Инаку добра и страшна слика од Еклекмк.... мадафака, стварно изгледа страшно...

Замисли во некоја вукојебина населена со необразовани фармери дојде нешто вакво, ќе го задржиш телото за на интернет да го пушташ? Ќе си го прашам

Ami kako bile hrabri da ja fatat glavata? :vozbud:

Замисли ти па тие необразованите и страшливи фармери го убиваат и му ја отсекуваат главата... иии главата е на нет :) што прајме сега? Работава мириса на фејк, за случајов читав уште вчера попладнето на странски сајт... ми делуваше премногу фејк и поради тоа не отворив тема а се молев на Бога никому да не му текне да отвори тема за некоја ваква крајно нелогична глупост, ама природата на подфорумов е таква што го дозволува истото... so here we go

И да си го прашаш. Да не тупам ама пак ја земале главата. Еве до сега треба да им поминал стравот пошто цел ден се шетаат со трофејот, нека одат и нека го земат телото од кај што го фрлиле или страв им е дека телото ќе оживее и ќе ги скрши од мавање?

Ептен е нелогична приказнава ,а и доколку сум убил вакво нешто па не би го сликал само еднаш.

Back
На врв Bottom