Што мислите за Жан Митрев?

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Очигледно некој нашол нов метод на дудлање затскриен зад Жан Митрев :icon_lol:. Штом пише форумџика одма и се одговора, ако пак пише машко доаѓа штама :icon_lol:. Како ли мене не ми текна ваква генијална метода :icon_lol:.

Генијална а машката „инвентивност“ да се ќари женска :icon_lol:.

Непознат

FRCS, MD, MSc. PhD
Член од
27 мај 2010
Мислења
130
Поени од реакции
12
Очигледно некој нашол нов метод на дудлање затскриен зад Жан Митрев :icon_lol:. Штом пише форумџика одма и се одговора, ако пак пише машко доаѓа штама :icon_lol:. Како ли мене не ми текна ваква генијална метода :icon_lol:.

Генијална а машката „инвентивност“ да се ќари женска :icon_lol:.
Нели кажав оти имам жена, ама за швалерка има место... но сепак ќе ми треба прво јахта...

--- надополнето ---

Добра вам Вечер Непознат,како сте,како на море,жената добра ли е...како тече работата.
Значи ти кажа дека таму кај што работите умирале 9% посто од пациентите а кај Митрев 2%.Дали лошо разбрав или кај Митрев има поуспешни операции...е тука те чекав.Еве и бројката покажува.
А зошто не работеше во Германија?И зошто не сакаш да се вратиш во Македонија?не си задоволен од заработката или од посетеноста?
Кажав 9% на мене ми умреле. И кажав природата на мојата работа е таква што можеби 90% (се мисли 90% од тие 9%) од пациените не може дда и се помогне. Знаев нема да се разбере
Оти најдов подобро место од германија. А во Македонија нема услови да се вратам, плус уште учам...

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Нели кажав оти имам жена, ама за швалерка има место... но сепак ќе ми треба прво јахта..
И тоа шо викаш кај бива доктор без швалерка, не иде нели :icon_lol:. Само ако ти треба уште јахта за да ја ќариш имаш „мал“ проблем, ама ти си знаеш :icon_lol:.

ПС. Сепак да не ви се мешам во дудлот и онака верувам дека фрчат пп :icon_lol:.

Непознат

FRCS, MD, MSc. PhD
Член од
27 мај 2010
Мислења
130
Поени од реакции
12
И тоа шо викаш кај бива доктор без швалерка, не иде нели :icon_lol:. Само ако ти треба уште јахта за да ја ќариш имаш „мал“ проблем, ама ти си знаеш :icon_lol:.

ПС. Сепак да не ви се мешам во дудлот и онака верувам дека фрчат пп :icon_lol:.
Со скалпелот малку тешко ќе е...:pipi: само сестрите паѓаат по него

ти па што си толку љубоморен еве ќе најдеме и на тебе :toe:

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Со скалпелот малку тешко ќе е...:pipi: само сестрите паѓаат по него

ти па што си толку љубоморен еве ќе најдеме и на тебе :toe:
А шо клиника ќе е кај шо сестрите на скалпел се палат :pos2:?

За мене не бери гајле, те оставам у мисијата барање швалерка, верувам кандидатка ќе се најде :icon_lol:.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Јас имам јахта а немам швалерка.
И да моја е. Тато ми ја купи за 18ти роденден.
Дали тоа ме прави лоша личност која не си ги извршува обврските како што треба?
Дали тоа што поседувам јахта на мое име значи дека јас лажам, се претставувам поинаку од она што сум и измислувам лични достигнувања.

и онака да ве просветлам драги мои анти-Митревци...

На Википедија буквално секој може да напише текст... Ама секој...
Може токму ти господине Непознат (кој одмара на одмор со жена му, yeah right) го имаш напишано делот за академијата знаејќи дека истата не постои...

Да си догледам филмче и ќе ти оставам линк да видиш од една друга биографија на Митрев.
Па ќе си избереме која појше ни се сфиѓа.

Е така.

п.с. Непознат не си ја кажува специјализацијата веќе 3 дена уназад. Така да, ќе си дадам за право да заклучам дека Непознат е обично медицинско лице. На ургентно секојденовно доаѓаат итните случаеви. И штом Непознат се среќава често со нив, значи дека работи само на приемно одделение. Затоа што ако си има специјализација, сигурно нема да оперира чоек шо имал срцев удар во 10, па во 17 да оперира ’рбетен мозок натиснат од пршлените по тешка сообраќајка...

Член од
28 март 2006
Мислења
17.840
Поени од реакции
12.346
За мене не бери гајле, те оставам у мисијата барање швалерка, верувам кандидатка ќе се најде :icon_lol:.[/QUOTE]Silent Hill Nurses типки

Непознат

FRCS, MD, MSc. PhD
Член од
27 мај 2010
Мислења
130
Поени од реакции
12
@Гладиус

А на оваа автобиографија која ја напишал "академијата" Академик - Светска академија за науки „ Платон“ http://www.cardiosurgery.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=544 јас или Жан?

Ако беше медицинско лице до сега ќе знаеше што сум. Во брза помош не работам, а на клиника. И незнам кај сум спомнал дека оперирам срце :Д кажав од собраќајка...а најчестите повреди од собраќајка не се на срце :nesvest:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Дали негде ми виде реченица во која искажувам: Јас сум медицинско лице!!!

Ако ја најдеш, ќе идам и ќе му мавнам бокс на Митрев.

А на истата страна и проверете кои му се научните трудови. Ги нема сам изработено, ама не се ни малку.

Непознат

FRCS, MD, MSc. PhD
Член од
27 мај 2010
Мислења
130
Поени од реакции
12
@Гладиус

Не се малку доколку е од друга област (инженер, пилот, економ). Ама за доктор на овие години накај 50, би рекол дека не само што се малку, туку и се само опис на клинички случаи, евентуално опис на операции. Но овие операции не се измислени од него, туку тој ги има направено. Тоа се операции што се прават секојдневно од илјадници кардиохирурзи низ светот.

и да напомнам дека се уште нема докторирано (не е д-р на филозофија) а 50 год. е., а да не збориме за доктор на науки.....

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
@Гладиус

Не се малку доколку е од друга област (инженер, пилот, економ). Ама за доктор на овие години накај 50, би рекол дека не само што се малку, туку и се само опис на клинички случаи, евентуално опис на операции. Но овие операции не се измислени од него, туку тој ги има направено. Тоа се операции што се прават секојдневно од илјадници кардиохирурзи низ светот.

и да напомнам дека се уште нема докторирано (не е д-р на филозофија) а 50 год. е., а да не збориме за доктор на науки.....
Ќе ме почестиш со информацијата што имаш специјализирано? Сакам да знам со што доктор разговарам

Doktor1

Doktor
Член од
3 јули 2010
Мислења
364
Поени од реакции
73
Ти да не си сопругата на непопзнатиот?! Па сега се трудиш да го обелиш образот на непознатото момче :pos:

Ај, сега посериозно да си поправиме муабет. Докторе Непознат, прво ме интересира дали имате било какви докази за лошото извршување на работата од страна на доктор Митрев? Дали Вие сте виделе нешто од тоа што го напишавте? Ме интересира бидејќи не видов конктретно каде е проблемот. Вие, докторе, тврдите дека не си ја врши добро работата, за разлика од сите форумџии кои го велат спортивното. Дали вие мислите дека доколку доктор Митрев не е толку стручен, како што се претставува, ќе има толку многу пациенти? Дали сте ги виделе просториите каде се примаат и каде се згрижуваат пациентите? Дали сте го виделе тимот на луѓе со кои соработува и дали тие луѓе се задоволни од својот шеф? Исто така ме интересира според Вас докторе кој е подобар кардио - васкуларен хирург? Значи ме интересира убаво да ни ја објасните зошто доктор Жан Митрев не е добар доктор. Само ве молам немојте да ме потценувате и да ми праќате линкви кои не докажуваат ништо. Ме интересира со зборови да ми објасните зошто сте против д-р Митрев.

п.с. само да ве потсетам дека Вие сте доктор по професија (или барем така се претставувате) и сакам да ви посочам дека дискусијата која ја водите не оди во вистинската насока. Бидејќи немате поим кој е од другата страна зад мониторот, Вие, мора како високообразован кадар да ја држите дискусијата на вашата тема на високо ниво. Значи докторе сакам да ви забележам дека со овој начин на конверзација оставате многу лош впечаток. Ова е ужасна реклама за областа во која Вие сте обучен и во која работите.
Незнам зошто го напаѓате колегата без потреба ако тој мисли дека д-р Митрев е не доволно професионален колку што се прикажува тоа е негово мислење и треба да се почитува, јас не се сложувам баш со колегата но го почитувам неговото мислење како такво, тоа е само мислење, значи ова е тема каде што секој може да си го каже своето мислење, зошто и како смета дека Митрев е професионалец или не. јас лично сметам дека д-р Митрев заслужува почит, бидејки својата работа си ја извршува на одлично ниво и исто така тој спасил многу луѓе од преголеми финансиски трошкови кои се потребнио за истата операција да се изврши во странство, јас како што споменав двапати се имам сретнато со него и човекот навистина ми делуваше професионално и некако скромно, а тоа е нешто што многу го ценам, но сепак имам сознанија за некои работи кои не се баш добри, а се однесуваат на него, но сепак мислам дека тие ке бидат сенка на неговите заслуги... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom