- Член од
- 13 септември 2007
- Мислења
- 5.785
- Поени од реакции
- 4.030
Кажи миииииииииииииииииЛоботомии да, но психијатар не :pos2:
Кажи миииииииииииииииииЛоботомии да, но психијатар не :pos2:
Нели кажав оти имам жена, ама за швалерка има место... но сепак ќе ми треба прво јахта...Очигледно некој нашол нов метод на дудлање затскриен зад Жан Митрев . Штом пише форумџика одма и се одговора, ако пак пише машко доаѓа штама . Како ли мене не ми текна ваква генијална метода .
Генијална а машката „инвентивност“ да се ќари женска .
Кажав 9% на мене ми умреле. И кажав природата на мојата работа е таква што можеби 90% (се мисли 90% од тие 9%) од пациените не може дда и се помогне. Знаев нема да се разбереДобра вам Вечер Непознат,како сте,како на море,жената добра ли е...како тече работата.
Значи ти кажа дека таму кај што работите умирале 9% посто од пациентите а кај Митрев 2%.Дали лошо разбрав или кај Митрев има поуспешни операции...е тука те чекав.Еве и бројката покажува.
А зошто не работеше во Германија?И зошто не сакаш да се вратиш во Македонија?не си задоволен од заработката или од посетеноста?
И тоа шо викаш кај бива доктор без швалерка, не иде нели . Само ако ти треба уште јахта за да ја ќариш имаш „мал“ проблем, ама ти си знаеш .Нели кажав оти имам жена, ама за швалерка има место... но сепак ќе ми треба прво јахта..
Со скалпелот малку тешко ќе е... само сестрите паѓаат по негоИ тоа шо викаш кај бива доктор без швалерка, не иде нели . Само ако ти треба уште јахта за да ја ќариш имаш „мал“ проблем, ама ти си знаеш .
ПС. Сепак да не ви се мешам во дудлот и онака верувам дека фрчат пп .
А шо клиника ќе е кај шо сестрите на скалпел се палат :pos2:?Со скалпелот малку тешко ќе е... само сестрите паѓаат по него
ти па што си толку љубоморен еве ќе најдеме и на тебе
Ќе ме почестиш со информацијата што имаш специјализирано? Сакам да знам со што доктор разговарам@Гладиус
Не се малку доколку е од друга област (инженер, пилот, економ). Ама за доктор на овие години накај 50, би рекол дека не само што се малку, туку и се само опис на клинички случаи, евентуално опис на операции. Но овие операции не се измислени од него, туку тој ги има направено. Тоа се операции што се прават секојдневно од илјадници кардиохирурзи низ светот.
и да напомнам дека се уште нема докторирано (не е д-р на филозофија) а 50 год. е., а да не збориме за доктор на науки.....
Незнам зошто го напаѓате колегата без потреба ако тој мисли дека д-р Митрев е не доволно професионален колку што се прикажува тоа е негово мислење и треба да се почитува, јас не се сложувам баш со колегата но го почитувам неговото мислење како такво, тоа е само мислење, значи ова е тема каде што секој може да си го каже своето мислење, зошто и како смета дека Митрев е професионалец или не. јас лично сметам дека д-р Митрев заслужува почит, бидејки својата работа си ја извршува на одлично ниво и исто така тој спасил многу луѓе од преголеми финансиски трошкови кои се потребнио за истата операција да се изврши во странство, јас како што споменав двапати се имам сретнато со него и човекот навистина ми делуваше професионално и некако скромно, а тоа е нешто што многу го ценам, но сепак имам сознанија за некои работи кои не се баш добри, а се однесуваат на него, но сепак мислам дека тие ке бидат сенка на неговите заслуги...Ти да не си сопругата на непопзнатиот?! Па сега се трудиш да го обелиш образот на непознатото момче
Ај, сега посериозно да си поправиме муабет. Докторе Непознат, прво ме интересира дали имате било какви докази за лошото извршување на работата од страна на доктор Митрев? Дали Вие сте виделе нешто од тоа што го напишавте? Ме интересира бидејќи не видов конктретно каде е проблемот. Вие, докторе, тврдите дека не си ја врши добро работата, за разлика од сите форумџии кои го велат спортивното. Дали вие мислите дека доколку доктор Митрев не е толку стручен, како што се претставува, ќе има толку многу пациенти? Дали сте ги виделе просториите каде се примаат и каде се згрижуваат пациентите? Дали сте го виделе тимот на луѓе со кои соработува и дали тие луѓе се задоволни од својот шеф? Исто така ме интересира според Вас докторе кој е подобар кардио - васкуларен хирург? Значи ме интересира убаво да ни ја објасните зошто доктор Жан Митрев не е добар доктор. Само ве молам немојте да ме потценувате и да ми праќате линкви кои не докажуваат ништо. Ме интересира со зборови да ми објасните зошто сте против д-р Митрев.
п.с. само да ве потсетам дека Вие сте доктор по професија (или барем така се претставувате) и сакам да ви посочам дека дискусијата која ја водите не оди во вистинската насока. Бидејќи немате поим кој е од другата страна зад мониторот, Вие, мора како високообразован кадар да ја држите дискусијата на вашата тема на високо ниво. Значи докторе сакам да ви забележам дека со овој начин на конверзација оставате многу лош впечаток. Ова е ужасна реклама за областа во која Вие сте обучен и во која работите.